Дневника на един ектоморф.

Темата е заключена.

18.01.13
23:04

Здравейте, реших и аз да започна моя дневник, та докато ми омръзне. Сега малко за мен: тренирам от година и половина приблизително и от половин година се храня сравнително правилно.В момента съм в период на качване и въпреки че ям като “прасе” става много, много трудно. Дам, ектоморф съм и не се радвам много. Ето малко мерки, за да се ориентирате:
Години: 18
Ръст: 180 см.
Тегло: 66 кг.
Гръдна: 106 см.
Талия: 80 см.
Бицепс: 34 см.
Предмишница: 32 см.
Бедро: 54 см.
Прасец: 36 см.

Изоставащи мускулни групи: бицепс, гърди

Програмата, по която тренирам в момента е:
http://www.bb-team.org/workout/1567_klasicheska-shema-za-masa-ot-starata-shkola , тренирам понеделник, вторник, четвъртък и петък

Преди седмица си взех протеин WHEY gold standart ON, с който се надявам да “улесня” нещата с качването на кг и да подпомогна леко възстановяването на мускулите. Ще бъда благодарен да чуя мненията само на КОМПЕТЕНТНИ на тема ектоморф хора. Знам, че за всеки тренировките са индивидуални и упражненията влияят по различен начин, но все пак ...

Следващите мерки ще кача след месец, два :) да видим какво ще стане!

16.02.13
19:26

Месец, след като започнах моя дневник, качвам нови мерки :)

Тегло: 68 кг.
Гръдна: 108 см.
Талия: 79 см.
Бицепс: 35 см.
Предмишница: 32 см.
Бедро: 54 см.
Прасец: 37 см.

16.02.13
21:06

Здравей приятел, виждам че има разлики с тази добавка, която си купил. И аз съм ектоморф.. ще те помоля да споделиш кранителната си програма :)

23.02.13
20:17

Специална хранителна програма няма, понеже сезона позволява, ям бая(2700-3000) калории дневно, като гледам да приемам повече въглехидрати(високо въглехидратна диета). Въглехидратите са от 50 до 55% от дневното ми меню, протеина около 25-30% и останалите около 20% мазнини. Разбира се не ям бързи закуски, а е много трудно, защото ходя на училище 2ра смяна. За целта си нося сандвичи и кутийки с храна (по 2 за времето, което съм на училище). Общо взето с яденето се справям макар и трудно. Сега март като мина 1ва смяна ще се надявам на нещо повече :) Основните въглехидрати, които приемам са от ориз, мюсли и тем подобни храни. Хляба не съм го изключил от менюто си, но и не прекалявам с него. Добавката, която съм влез е протеин, но той помага за храненето на мускулите след тренировка.

ПС: Надявам се да съм ти бил полезен :)

23.02.13
20:19

Забравих да кажа, че се старая да ям от 4 до 6 пъти дневно.( протеина, който пия не го смятам за ядене)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1