22.02.13
21:46
Здравейте :) След раждането на дъщеря ми , кожата на корема ми много се разтегна . Имам стрии, но не са чак толкова зле. Възможно ли е с упражнения да прибера кожата или няма надежда. Обиколката на корема ми е 80см. като поне 10см. само кожа...Искам да се прибере , някой с моя проблем, който вече го е преборил да даде съвет. Благодаря ви много :)
Аз лично не съм минавала през това, но майка ми го пребори с много упражнения и кремове за стягане. В понеделник е на дерматолог да и препоръча друг крем и пак ще пиша като го вземе. SVR и Lierac са добри, но доста скъпи (200 мл са към 45-50 лв). Също така знам, че се е мазала с мас (както бебетата) и е помогнало.
23.02.13
00:30
Благодаря :) Ще чакам да видя какво са препоръчали на майка ти :) А тя, колко и какви упражнения прави ? И след колко време имаше резултат?
Коремни преси - около 400, повдигане на крака от лег. А сега прави и отклони встрани с дъмбели. Резултатът беше след около година, година и нещо, но тогава не се занимаваше с фитнес толкова сериозна колкото сега.