22.02.13
19:47
Какво ви е мнението на сухата сладка суроватка ? Има ли смисъл да я пия ? И някои ако може да ми даде ориентир да хранителната стойност ще му бъда много благодарен. :)
Може би никой не знае какво е ‘суха сладка суроватка’ . Признавам си, че и аз не знам.
24.02.13
14:14
#2
Добива се чрез сушене от суроватъчните води, които са отпаден продукт при производството на сирене и килесо мляко.
24.02.13
19:13
#3
Поне 3-4 пъти съм заглеждал темата. Нямам представа какво е това.
Предвид на броя отговори, които получаваш - явно не съм единствен.
Прави ти впечатление, нали?
Дай повече информация за такъв продукт - снимка или линк.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.02.13 19:14.
казано от Boris Ivanov на 24.02.13, 14:14:
Добива се чрез сушене от суроватъчните води, които са отпаден продукт при производството на сирене и килесо мляко.
При производството на кисело мляко няма отпадъчен продукт, има при сиренето и кашкавала и това е именно суроватката. От тази суровина се правят суроватъчните пудри, но не мога да разбера, какво е суха сладка суроватка? Всяка овкусена пудра, на който и да било производител отговаря на ‘суха сладка суроватка’.