14.09.05
10:03
преди два месеца и половина ми свърши 8-седмичния цикъл с клемб
та сега какво мислите?
мога ли пак да почна да вземам?
има ли опастност някаква?
14.09.05
11:35
опасност няма :D аз доколкото знам требе 3 месеца почивка но и 2 месеца и половина си е пак същото :D а я сподели какво постигна с цикала ?че ми е интересно :lol:
Да и на мен ми е интересно какво си постигнала с него и какви са ти били целите постигнала ли си ?
Почивката е горе долу достатъчна, но 8 седмици са много. Не вярвам, че какъвто и цикъл да правиш може да задъжиш действието на кленбутерола почвече от 30 и няколко дена. Затова според мен от 40 дни нагоре е само хабене на хапчета и тровене.
16.09.05
03:14
Ами може:)
Бях 90кг станах 85 без кардио,и без много редовна трнировка с тежести
С горе-долу свястна диета
Ама свалих и от ръката 2 см
Аз съм чел че като тренираш усилено с кардио и в фетнеса за мускулите сваляш мазнини и същевремеенно ще покачва малко и мускулна маса изглежда наистина не си тренирала редовно за мускулите !
16.09.05
10:28
Хахахаха
А бе лек,аз съм мъж бе
И загубих мускули от диетата,и може би защото направих грешката 1-2 пъти да тренирам ръцете така,както ги тренирах в период за маса,което по време на намален калориен прием не е много удачно и се получи претрениране
Както казват човек цял живот се учи
:lol:
[quote author=“marry jane:P”]Хахахаха
А бе лек,аз съм мъж бе
И загубих мускули от диетата,и може би защото направих грешката 1-2 пъти да тренирам ръцете така,както ги тренирах в период за маса,което по време на намален калориен прием не е много удачно и се получи претрениране
Както казват човек цял живот се учи
:lol:
Опсс сори ама аз съдех по ника ти че си момиче много се извинявам !
ами нз за цикала не съм правил и за сега не мога повече да коменитриам !!!
анаболичният ефект на Кленбутерол достига плато след ежедневно приемане в продължение на 18 дни. След това времe на приемане настъпва насищане на бета-рецепторите в мускулната клетка. Тъй като насищането започва ощте след 14 ден на приемането, учените са измислили нещо - за да се избегне възникващото в мускулната клетка насищане на рецепторите и по тази начин да се запази анаболният ефект на Кленбутерола, те предписват примът в рамките на 14 дни да е от съответно два дни пауза и два дни употреба. Този график позволява да се избегне насищането на рецепторите в мускулната клетка и така да се запази анаболният ефект на Кленбутерола - така действието му се запазва за 8-10 седмици на употреба. !!!така че Кленбутерол следва да се спре за 4-6 седмици, за да може да действа отново оптимално след това. За допълнително ускоряване разграждането на мазнините някои атлети приемат в двата дни пауза често комбинацията от Ефедрин, Кофеин и аспирин,(Незнам но не съм съгласен че Клена спира да действа след 30-я ден) Аз бях 75 кила започнах да ям като побъркан каквото ми падне за 6 месеца станах 95 кила(бях доста омазнен) направих 8 седмичен цикъл с Клен и свалих 10-11 кила сега съм 86 кила в чист релеф
Приема на клена трябва да трае 2 месеца.И Днеска като гледах предаването на Недик(фитнес уикенд)той каза че след този прием е желателно да се направи една почива месец, месец половин и после пак по-старо му.
24.09.05
22:15
абе братле зае*и го тоя Недик, не го слушай кво говори :wink:
25.09.05
13:47
сссс... тия 10 седмици почивка са напълно достатъчни... знаете ли колко време е необходимо на тялото да изчисти бета-2-адренорецепторие?????
проверете... но само ще ви кажа че трябват доста по-малко от 10 седмици!