free e-books

11.06.04
12:43

Искам да ви питам имате ли вие или знаете ли къде из нета има free e-books, свързани разбира се с bb. Защото навсякаде където има някви книги трябва да си ги купуваш. Пък не ми се дават примерно 30$ (без доставката) за книга. Мисля, че е полезна темата, защото който знае ще помогне и на останалите да се “образоват” още повече :lol:

15.06.04
17:13

Виж в подписа ми ( е не са всичкото само книги де) при статиите!

maxx_muscular, мерси много :lol: Сега пуснах да се теглят серията Body For Life и още няколко интересни книги. Много съм доволен, продължавай в същия дух и обновявай по-често :wink:

15.06.04
23:55

Ми засега само това съм успял да открия като книги, но ако намеря още нещо интересно ще ви информирам.

п.п. и на мене ми се ще да обновявам по-често, ама...

16.06.04
22:42

[quote author=“maxx_muscular”]Виж в подписа ми ( е не са всичкото само книги де) при статиите!

A dali ima vuzmojnost tezi izto4nitzi da se vidqt i ot 4ujbina?  :?:

Za pove4eto ot nas navun dostuput do free-serverite e zabranen :(  :?  :cry:

18.06.04
01:18

emi ako nqkoi gi uploadne na DATA.BG
sled tva s enda programa P2P tip kaza se DC++ ot roda na KAzaa e i ot neq naglasqsh servera na data-ta i mojesh da teglish ot vsqka dyrjava ot data.bg !!!!!!!!!

samo nqkoi da ti go uploadne !

vanisher, ти ако не си забелязал те са точно на data.bg линковете водят на jcutler.data.bg :wink:

18.06.04
09:18

:lol:  :lol:  :lol:  Ot data-ta ne iskat da mi otpusnat mqsto na papkata zatova sym prinuden da pravq novi useri!

a az sym teglil vsi4kite s eMule!

19.06.04
19:20

maxx muscular ako iskash moga da ti dam moq user i parola i kaji kolko mqsto ti trea na DATAta i go imash
moq account e 20GB ma edin mail i imam oshte bez nikakyv problem
tyi kato bqh uploader na datata predi vreme :)
ako iskasg prati mi MSG da se razberem za uploada !

znachi samo teglish DC++ i imash dostyp do datata

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1