25.02.13
00:11
Замислил съм да си взема протеин ОN Gold Standart + Oxy Elite pro и едно бустерче да речем Hot blood. Режимът ми е сравнително добър просто ме интересува дали продуктите би било удачно да ги комбинирам по този начин и дали са достатъчно качествени? Целта ми е да сваля 5-6 кг.На 22 год съм с тренировъчен стаж 3 години- 76-7 кг. - 1,80 висок.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.02.13 05:41.
25.02.13
00:42
Много ми се виждат тия 5-6 кг да свалиш за твоите мерки.Надали си толкова омазнен че да сваляш толкова.
За хот блъд незнам но попринцип не е препоръчително да се комбинират азитни бустери с фет-бърнари защото стават твърде много енергетици.Особено когато за фет бърнър си избрал Окси елит.Оставаше само с Jack3d да решиш да го комбинираш :D
Шегата настрана.По-добре пази бустера за след цикъла с окси елит.
25.02.13
00:52
Здрасти ТъгЛайф !
Препоръката ми за добавките е такава : Експериментираш и ако ти подействат добре продължи ги и за напред ! Запомни всеки организъм е добър и всяка добавка има различно въздействие на всеки
Какво се целиш да свалиш просто килограми или само подкожни мазнини ?
Какъв ще бъде тренировъчния сплит ?
Успех
К.Г.
25.02.13
01:11
казано от Кристиан Георгиев на 25.02.13, 00:52:
Здрасти ТъгЛайф !
Какво се целиш да свалиш просто килограми или само подкожни мазнини ?
Според мен само мазното ще иска да сваля, кой иска да гори и мускул ? Освен ако не става въпрос за състезание, да се опитва да влезне в по ниска категория.
26.02.13
01:14
казано от MARTO_CSKA на 25.02.13, 01:11:
казано от Кристиан Георгиев на 25.02.13, 00:52:
Здрасти ТъгЛайф !
Какво се целиш да свалиш просто килограми или само подкожни мазнини ?Според мен само мазното ще иска да сваля, кой иска да гори и мускул ? Освен ако не става въпрос за състезание, да се опитва да влезне в по ниска категория.
Марто ! Чакаме отговор от него ;п Нека да видим какво ще отговори момчето
26.02.13
10:03
Идеята за комбиниране на термогенен фет-бърнър и предтренировъчен енергетик по принцип НЕ е добра!
Хранителните добавки не могат да се съчетават безразборно.
Умишлено не аргументирам мнението си... с надеждата, че някой ще се замисли все пак.
26.02.13
11:35
Този Hot Blood го пропусни. Ще се изпържиш с толкова много енергетици!