Дневниче на отслабващо момиче .

Темата е заключена.

24.02.13
19:09

Здравейте !
Правя дневник за да си следа храненето,както и да ми е,като мотивация.
Години:17
Височина: 170см
Кг. : 56
Цел: 50-51кг.
Изчистване на корема/стягане/ , премахване на паласки , намаляване обиколка на бедра.

Физическото ми ще натоварване включва:
Понеделник - Сряда - Петък - Неделя :  Тичане 2км.
Вторник - Четвъртък - Събота : 1 час обръч , 50 скока / разтягания / 20 коремни / х 5

Режимът на хранене започвам да вписвам от утре :)

З: Полувин кофичка обезмаслено мляко , 2 суп. лъжици овесени трици , 2 чаени лъжички ленено семе и много канела.
2х Мляко с нес .
О:Салатка от 2 настъргани моркова и 2 малки ябълки + 2 рачешки рулца и едно кебапче ( не особено добър избор , но в семейството имахме рожденник и нямаше как да не хапна )
700 мл. вода
В: Останалата част от моята салатка , домат + малко извара + един белтък.

Физическо натоварване :
Час обръч,скачане,разтягане и коремни .

/ Вали и е кално , пропускам днес тичане . /

Мнението беше редактирано от minioncheto minioncheto на 25.02.13 16:06.

З: Полувин кофичка обезмаслено мляко , 2 суп. лъжици овесени трици , 2 чаени лъжички ленено семе и много канела.
2х Мляко с нес .
Ябълка
О: Банан , 100 гр. стъргали от печен нахут ( не бях вкъщи нямаше какво друго )
В: 5 ролца от раци , извара , домашна лютеница бурканче ( нямат сол или мазнина)

Водата ми е 1 л.

Днес мокро бла бла .. обръч и обичайното

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1