25.02.13
16:45
Здравейте . Бих искал да Ви попитам по какъв начин да тренирам че да постигна сила + хубаво тяло ( под хубаво тяло имам предвид изпъкнали коремни мускули и една нормална мускулна структура ) . Защо акцентирам на силата ли ... просто в момента съм слабичък 30 лицеви мах и умирам бих искал да кача бройката и и изобщо силата ми . Ако може бихте ли ми казали по какъв начин да тренирам ... по точно коя програма . Има всякакви в този сайт но не мога да разбера дали има подходяща за мен .
За да качиш мускулна маса ти трябва подходящо хранене.
За да изчистиш мазнините, тоест да имаш релефни мускули (включително и коремни), ти трябва подходящо хранене.
За да станеш по-силен се искат подходящи тренировки, зависи какво разбираш под “сила”.
25.02.13
17:11
казано от Hardcore на 25.02.13, 17:00:
И подходящ стимул - тренировка.
казано от Hardcore на 25.02.13, 17:00:
За да изчистиш мазнините, тоест да имаш релефни мускули (включително и коремни), ти трябва подходящо хранене.
За да станеш по-силен се искат подходящи тренировки, зависи какво разбираш под “сила”.
Еми аз съм 178 см 70 килограма ... имам чувството че тялото ми е повече предразположено за релеф ... не знам за това моля кажете ми какво да правя .. Никаква идея си нямам ..