26.02.13
17:08
Здравейте . Искам да ви попитам , някой има ли болка когато се хване за лост,халки... и висне за да опусне на 100% кръста и таза . Болката е ниско доло в кръста , не е остра болка , но все пак ми стана интересно би трябвало да не е така според мен.Случвало ли ви се е и на вас ?
Можеби някво разтежение или опъване се получава.На мен ми се случва от време на време както си седя на стол нещо да ме заболи гърба или кръста , но много кратко трае това.Иначе специално такъв случаи не съм имал.
Аз лично като се вися не усещам болка в кръста, а за седенето - ако седиш на буквата “фт” нормално.
Не , бе съвсем нормално си седя , изправен всичко ок ама нещо като крампа отвреме на време като се отпусна..То не е работа и да почиваш :D
казано от Nasko на 26.02.13, 19:39:
Аз лично като се вися не усещам болка в кръста, а за седенето - ако седиш на буквата “фт” нормално.
Въпроса не е само да виснеш , и аз като висна само не ме боли , а да отпуснеш цялото тяло от рамената на долу кръста и таза да могат да правят свободни движения , а не да си се стегнал ..
Не ми е направило впечатление, но сега вкъщи викам ще пробвам и вярно някво напрежение се усеща, но може да е, защото съм си дигнал леко краката(лоста не е много висок :D). Ще пробвам по-късно във фитнеса и ще пиша.
—————
Като пробвах във фитнеса не усетих.
Мнението беше редактирано от Nasko на 28.02.13 13:49.