Дозировка на Хранителните добавки

16.09.05
17:09

Здравейте имам 1 въпрос относно дозировката.Купих си протеини и на дозировката пише за 70-80 килограмов човек 5 1/2 супени лъжици в 250 - 350 мл вода .Лично на мен ми се струват много 5 1/2 супени лъжици , но може и да бъркам .Кажете какво мислите .

16.09.05
17:45

[quote author=“serialsuicide”]Здравейте имам 1 въпрос относно дозировката.Купих си протеини и на дозировката пише за 70-80 килограмов човек 5 1/2 супени лъжици в 250 - 350 мл вода .Лично на мен ми се струват много 5 1/2 супени лъжици , но може и да бъркам .Кажете какво мислите .

Няма какво да му мислим - хората са си го написали.
Като ти е много, пии по малко  :evil:
А между другото щом нямаш мерителна лъжица в протеина, кой знае какъв боклук си си купил.

SP

16.09.05
17:48

[quote author=“serialsuicide”]Здравейте имам 1 въпрос относно дозировката.Купих си протеини и на дозировката пише за 70-80 килограмов човек 5 1/2 супени лъжици в 250 - 350 мл вода .Лично на мен ми се струват много 5 1/2 супени лъжици , но може и да бъркам .Кажете какво мислите .

Това е цялата дневна доза! 100 гр протеин наведнъж е много!

16.09.05
17:59

Има си лъжица , ми се вижда множко.Щом кажваш ,че е цяла дневна доза ,тогава на колко части да го пия??

SP

16.09.05
18:03

[quote author=“serialsuicide”]Има си лъжица , ми се вижда множко.Щом кажваш ,че е цяла дневна доза ,тогава на колко части да го пия??

какъв е протеина суроватъчен или млечно-яйчен и колко процента е ?!

16.09.05
18:05

[quote author=“Sportex”][quote author=“serialsuicide”]Има си лъжица , ми се вижда множко.Щом кажваш ,че е цяла дневна доза ,тогава на колко части да го пия??

53 % Суроватъчен

SP

16.09.05
18:07

[quote author=“serialsuicide”][quote author=“Sportex”][quote author=“serialsuicide”]Има си лъжица , ми се вижда множко.Щом кажваш ,че е цяла дневна доза ,тогава на колко части да го пия??

53 % Суроватъчен

ами тогава една доза е добре да е 70-80гр. тоест 4 супени лъжици.

16.09.05
18:12

10X за инфото пич.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1