BioTech USA Ultra Whey Pro или Ultimate Nutrition Whey Supreme?

26.02.13
16:12

Здравейте, след като си купих другите добавки останах с малко ограничен ресурс за суроватъчен протеин и съм се спрял на 2 вида. Единият е BioTech USA Ultra Whey Pro, а другият е Ultimate Nutrition Whey Supreme. Моля да ме насочите към по-добрия от двата. Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.02.13 17:28.

не съм ползвал нито един от двата, но ако трябва да избирам biotech usa е една от последните марки, на които бих се спрял за каквото и да било.

27.02.13
00:16

Благодаря! И аз съм ползвал техен бърнър и нямаше никакъв ефект, за това и реших да се консултирам.

Аз в момента пия BioTech Nitro Pure Whey Gold (по-тъпо и дълго име явно не са успели да измислят) и ми харесва доста. Лесно се разтваря, не остава на бучки. Вкусът Лимон с йогурт, специално, е уникален! Другото го пише на етикета :)

казано от Ради Хаджирадев на 27.02.13, 01:08:

Аз в момента пия BioTech Nitro Pure Whey Gold (по-тъпо и дълго име явно не са успели да измислят) и ми харесва доста. Лесно се разтваря, не остава на бучки. Вкусът Лимон с йогурт, специално, е уникален! Другото го пише на етикета :)

само че това на етиката не мисля, че отговаря на реалността, като се има предвид съмнителността на марката

Като си с ограничен ресурс трябва и да си с ограничени претенции.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1