VPX NO-SyntheSize и BSN CellMass

27.02.13
12:48

Здравейте колеги бих желал да попитам дали тези два продукта могат да се пият заедно? Мерси предварително.
VPX NO-SyntheSize и BSN CellMass

Какво значи ‘заедно’?
Да се приемат в един и същи период или физически смесени в един съд?

27.02.13
13:33

в един и същи период

Двата продукта са от един и същ клас, съставът им е сходен.
Да се приемат заедно... принципно може, но не виждам нито една причина да го правиш.

27.02.13
13:56

Удачна ли е комбинацията на който и да е от 2-та продукта с този продукт DRIVEN SPORTS Craze-45-Serv.
И ако е да защо. Питам понеже от там откъдето ги поръчах VPX-a ми го дадоха за бустер явно и те се объркаха а сега ми предлагат Craze-a.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.02.13 14:00.

Да, може... стига да имаш нужда от предтренировъчен продукт и да не се заблуждаваш, че приемането му ще е основен фактор за постигането на по-добри резултати. Всъщност... ти наясно ли си какво искаш и какъв продукт търсиш?

27.02.13
14:14

Целта ми е покачване на мускулна маса както и сила при тренировките. От сайта ми препоръчаха NO Explode i CellMass в комбинация. В последствие се оказа че NO Explode го нямат и ми прибавиха VPX NO Synthesyze като бустер но явно са направили грешка и после ми препоръчаха Craze-a. Незнам и аз вече не разбирам от добавки но реших да взема и затова питам но е лошо като те подведат. Дай ми някакъв съвет какво да правя с това което имам. Благодаря предварително.

Най-доброто, което си могъл да направиш, е да вземеш креатин монохидрат и да оптимизираш храненето. В момента разполагаш с две креатинови матрици, за които си дал една прилична сума пари, а не е ясно дали ще те изведат до по-добри резултати спрямо монохидрата. Можеш да приемаш двата продукта последователно, т.е. първо изпий единия, после другия. Така ще можеш да направиш съпоставка и да прецениш дали някой от тях работи по-добре за теб. Оставам с усещането, че нямаш нужда от предтренировъчен енергетик, какъвто е Craze.

27.02.13
14:28

А ако пия първо едното после другото трябва ли да има пауза между 2-те понеже се събират около 50 дни и друго с какво бих могъл да ги комбинирам като изключим азотен бустер?

Спокойно можеш да приемаш креатин 50 дни, не е наложително да правиш пауза между тях. Реално след първите 20-30 дни е времето, в което креатинът ще започне да работи за теб, ако се храниш правилно и тренираш правилно. Тези продукти можеш да ги комбинираш с... всичко. :)

27.02.13
14:36

Като каза всичко все едно ме хвърли в бездната. Ако си малко по конкретен ще ти бъда благодарен :)

Няма как да бъда конкретен... досещаш ли се защо? :)

27.02.13
14:40

ОК благодаря ти за отделеното време. Желая ти хубав ден :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1