26.02.13
20:17
здравейте, няколко пъти вече забелязвам , че асулта не може да се разтвори хубаво.Слагам половин лъжичка от 14 до 16 oz , така пише на опаковката, само че като го разбия или разбъркам оставят неразтворими няколко бучки .... с вода го разтварям. На какво се дължи това ? Благодаря .
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.02.13 21:28.
Странно, доста кутийки съм изпил различни вкусове и съм нямал такъв проблем. Или ти нещо не правиш като хората или са те прекарали :D
казано от VEGATA на 27.02.13, 11:31:
BCAA?
И ? Мога да направя снимки на 2 вида/вкуса и да ти покажа, че се разтварят отлично ;)
27.02.13
12:30
Представяш ли си да не можеш да си разтвориш определена добавка (която лично съм пробвал и никога не съм имал проблем с разтварянето).Съжалявам ,че трябва да го кажа ,но ако наистина не можеш да си разтвориш една добавка не знам какъв трябва да си !!!
Добре бе големите разтварачи, аз питам някой знае ли защо така а не .. какво мога и какво НЕ !!! Попринцип да в шейкър го разтварям , но и в чаша да го разтворя пак е така .. накрая ми оставят малко бучки и нямам си и на идея защо е така . Не е нито повече , нито по малко. И само за информация , досега всички добавки които съм пил са се разтваряли много добре , незнам защо асулта е така ( новата формула съм си взел).
казано от AgBOKATA на 27.02.13, 12:15:
казано от VEGATA на 27.02.13, 11:31:
BCAA?
И ? Мога да направя снимки на 2 вида/вкуса и да ти покажа, че се разтварят отлично ;)
Ок, аз само предполагам :) Понеже в момента пия Асълт и на мен ми се случва да останат накрая неразтворени бучици, но с една идея повечко бъркане абсолютно всичко се разтваря. Плюс това аз бъркам с вилица :D така че с шейкър не виждам как е възможно да има някакви проблеми особено пък, ако е с топче. Направи ми впечатление също, че последния път, когато използвах много студена вода се разтвори трудно, докато днес сипах вода със стайна температура и бърках не повече от 20-30 секунди, т.е. стана много по-лесно.
Ами първо го бъркам с шейкъра и после с вилица или лъжица но пак не иска да се разтвори , ще пробвам и аз с хладка вода . Благодаря :)
Аз също ползвам в момента Асулт и редовно го разтварям с ледена вода в шейкър и нямам проблем , само няколко пъти да друсна и е идеално разтворен.
27.02.13
19:20
Ако усещаш ефекта какъв е проблема, че има една две бучки? Гълташ ги и тях и си чук! :)