Assault не се разтваря хубаво

26.02.13
20:17

здравейте, няколко пъти вече забелязвам , че асулта не може да се разтвори хубаво.Слагам половин лъжичка от 14 до 16 oz , така пише на опаковката, само че като го разбия или разбъркам оставят неразтворими няколко бучки .... с вода го разтварям. На какво се дължи това ? Благодаря .

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.02.13 21:28.

26.02.13
20:50

В шейкър ли го разтваряш ?

27.02.13
10:11

Странно, доста кутийки съм изпил различни вкусове и съм нямал такъв проблем. Или ти нещо не правиш като хората или са те прекарали :D

27.02.13
11:31

BCAA?

27.02.13
12:15

казано от VEGATA на 27.02.13, 11:31:

BCAA?

И ? Мога да направя снимки на 2 вида/вкуса и да ти покажа, че се разтварят отлично ;)

27.02.13
12:30

Представяш ли си да не можеш да си разтвориш определена добавка (която лично съм пробвал и никога не съм имал проблем с разтварянето).Съжалявам ,че трябва да го кажа ,но ако наистина не можеш да си разтвориш една добавка не знам какъв трябва да си !!!

27.02.13
14:26

Добре бе големите разтварачи, аз питам някой знае ли защо така а не .. какво мога и какво НЕ !!! Попринцип да в шейкър го разтварям , но и в чаша да го разтворя пак е така .. накрая ми оставят малко бучки и нямам си и на идея защо е така . Не е нито повече , нито по малко. И само за информация , досега всички добавки които съм пил са се разтваряли много добре , незнам защо асулта е така ( новата формула съм си взел).

27.02.13
16:55

казано от AgBOKATA на 27.02.13, 12:15:

казано от VEGATA на 27.02.13, 11:31:

BCAA?

И ? Мога да направя снимки на 2 вида/вкуса и да ти покажа, че се разтварят отлично ;)

Ок, аз само предполагам :) Понеже в момента пия Асълт и на мен ми се случва да останат накрая неразтворени бучици, но с една идея повечко бъркане абсолютно всичко се разтваря. Плюс това аз бъркам с вилица :D така че с шейкър не виждам как е възможно да има някакви проблеми особено пък, ако е с топче. Направи ми впечатление също, че последния път, когато използвах много студена вода се разтвори трудно, докато днес сипах вода със стайна температура и бърках не повече от 20-30 секунди, т.е. стана много по-лесно.

27.02.13
17:22

Ами първо го бъркам с шейкъра и после с вилица или лъжица но пак не иска да се разтвори , ще пробвам и аз с хладка вода . Благодаря :)

27.02.13
17:22

Аз също ползвам в момента Асулт и редовно го разтварям с ледена вода в шейкър и нямам проблем  , само няколко пъти да друсна и е идеално разтворен.

27.02.13
17:26

Пробвайте накрая с миксера :)

27.02.13
18:10

Накрая ако не се разтвори , ще прибягна и до миксера :D :)

БО

27.02.13
19:20

Ако усещаш ефекта какъв е проблема, че има една две бучки? Гълташ ги и тях и си чук! :)

01.03.13
13:20

Не е проблем , до сега така ги пия ,  но по време на тренировка и след нея имам много благ вкус в устата , чак докато не заспя. И за това мисля че е от тези неразтворени бучки , а може и да съм в грешка , за това питам . :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1