Как действа азотният буустер?

Привет колеги,
Първоначално искам да се извиня, ако има такава тема във форума, но не я намерих. Не търся перфектната марка азотен бустер или нещо от сорта. Въпросът ми е по-скоро за самото действие и как се отразява на организма приемът му? Вярно ли е, че след известно време организмът се “пристрастява” към него и ефекта му се губи? Какво се случва с по-дълъг прием на азотния бустер?
И общо взето това ме интересува. Бих се радвал, ако някой ми отговори сериозно или ми даде линк към някоя статия.
Благодаря предварително :)
Поздрави!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.02.13 08:05.

27.02.13
18:42

Аз пих бустер и да ти кажа ефекта не е много голям, не хапката дига щангата, но помага зависи какво очакваш! Първите няколко пъти го усещаш,(ефекта му намаля) после трябва да увеличиш дозата и пак ... и в един момент няма много голям ефект от него. Затова на почете бустери пишеш, че трябва да се пие за определено време и да се почива за определено период ! Ако го пиеш за по-дълъг период няма да ти навреди според, но няма и да ти помогне кой знае колко !

БО

27.02.13
18:59

Бустерът би ти помогнал ако по цял ден работиш и вечерта си смазан, тренираш да речем 6 дни седмично. Тогава има полза. :)

27.02.13
19:22

Перфектен бустер няма и на всеки се убедих, че му влияе различно, важното е да намериш кое  е най добре за теб, момчетата са прави да не го прекаляваш и да почиваш.  Ако си под 18 те съветвам да не се нахвърляш на азотен. :)

Благодаря за отговорите, ама не това питах. Пил съм азотни бустери и съм запознат как ми влияят, но въпроса ми беше по-скоро, как влияе самия препарат на организма физиологически?

27.02.13
20:38

http://www.bb-team.org/articles/1609_azoten-buuster-da-napompam-ili-ne-parva-chast

http://www.bb-team.org/articles/1616_azoten-buuster-da-napompam-ili-ne-vtora-chast

Мерси много, за темите :Р

03.03.13
23:27

Имам само един въпрос кажете ми има ли някаква причина да не ми действат или поне доста слабо азотни бустери пробвал съм на различни марки най – разнообразни спазвал съм всичко както му е реда са времето преди бустера с храната на празен стомах пробвал съм с увеличаване на дозата но нещо май куца ?

04.03.13
00:27

казано от milen ivanov на 03.03.13, 23:27:

Имам само един въпрос кажете ми има ли някаква причина да не ми действат или поне доста слабо азотни бустери пробвал съм на различни марки най – разнообразни спазвал съм всичко както му е реда са времето преди бустера с храната на празен стомах пробвал съм с увеличаване на дозата но нещо май куца ?

Колко кг си ? Кои марки бустери ? Стаж в залата ? Какви добавки приемаш ? Какво имаш на впредвид под действие ?

04.03.13
20:34

1. Ако бустера, който пиеш има креатин, а преди това имаш високи нива в организма ефекта не е същият.
2. Ако тялото ти е свикнало на големи дози кофеин също ефекта отшумява.

EP

06.03.13
10:08

казано от LOSER_X на 04.03.13, 20:34:

1. Ако бустера, който пиеш има креатин, а преди това имаш високи нива в организма ефекта не е същият.
2. Ако тялото ти е свикнало на големи дози кофеин също ефекта отшумява.

Затова може да се пробва комбинацията на PrimaForce от Beta Alanine, Citrulline Malate, AAKG и Creatinol-O-Phosphate, докато почиваш от креатин и кофеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1