27.02.13
21:32
Здравейте колеги. Скоро спрях тренировките по футбол и ще започвам уличен фитнес. Висок съм 155 см и тежа 55 килограма . Попринцип свалям много бързо килограми , но с хранителен режим , но от пълнозърнестият хляб ми става зле на корема от почти всеки. Въпроса ми е без да ям сладко само с по една филийка хляб (бял) и с кардио дали ще мога да сваля поне 10 кг ?
ПОНЕ 10 кг ? Каква е крайната цел? Теглото,което си се родил ли ? Питам понеже това са важни уточнения.
27.02.13
22:01
Е не баш 10 кг ами поне малко да сваля 50 кг ако стана ... Целта е да мога да изчистя мазнините от корема и да направя преса
От чисто любопитство питам, защо ти е да ставаш 45 килограма? На колко години си?
27.02.13
22:31
На 14 години съм. Просто ми е писнало да съм по-пълен...
28.02.13
00:32
Задръж си килата, след някоя година, ще искаш да качиш повярвай ми ;)
А относно чистенето, без хранителен режим няма да стане. Тренирай си за момента, храни се с каквото ти е кеф, сега си във възраст, в която хормоните са ти “мамата си тракало”, така че не се лишавай от нищо и не експериментирай в толкова ранна възраст.
Поздрави!
28.02.13
01:28
Имам 10 години стаж в залата , и не се гордея с това , но от 7 клас до преди 1 година тренирах без никакъв хранителен режим . Хубаво е , че се интересуваш от сега , но за възрастта ти не се вманиячаваи толкова . Тренирай повече спортове като бягане скачане футбол , за да ти се развие добре организма . Вместо да се чудиш да изядеш ли 1 филийка бял хляб , гледай да имаш повече движение . И не мога да разбера тежиш 55 кг и искаш да свалиш 10 . За да изглеждаш добре не е важно колко кг тежиш , а пропорцията мм и подкожни мазнини . Наблегни на кардиото хапвай повече яйца месо сирене кашкавал и не се ограничавай с това искам да стана едни килограми ,или да сваля толкова кг . Успех.
01.03.13
03:51
Огледалото,не кантара. :)