проблем...

SA

16.09.05
21:55

:(

16.09.05
21:59

Според мен ако понапълнееш кожата ще ти се дръпне.Но не да качиш 5 кила а примерно 20 30 кг. :wink: тва е от мен успех 8)

SA

16.09.05
22:01

[quote author=“bolkers”]Според мен ако понапълнееш кожата ще ти се дръпне.Но не да качиш 5 кила а примерно 20 30 кг. :wink: тва е от мен успех 8)

Ех благодаря за мнението,но не желая да качвам кг :( Свалил съм ги с толкова труд,а сега да ги качвам а и се чувствам идеално така само тази кожа...

16.09.05
22:01

Може и да се стегне,а може и да не се стегне.Гадното е че няма как да се разбере без да се опита.Аз свалих близо 30 кг и стомаха ми се събра без проблеми.Обаче имам приятели които имат такъв проблем и само операция ги оправя.

16.09.05
22:05

Или качваш кила или както каза MisHkiN операция пич. :( тва е кво да се прави,да не си свалял толкв много :wink:

SA

16.09.05
22:09

Операция?Това дали е безопасно?Готов съм да се подложа на операция.не мога да я гледам тази кожа!Отвратителна е.Добре за да разбера дали ще се събере кожата от самосебе си какви опражнения трябва да правя и колко време?Аз имам абонамент в фитнес зала за 3 месеца...

16.09.05
22:10

защо не се посъветваш с лекар. ако натрупаш мускили може и да се поопуне, но тук сички налучкват. по-добре говори със специалист.

16.09.05
22:12

Пич незнам каква ти е историята, ама ако наистина е толкова тежко положението а твърдо си против операция (аз бих бил против), те съветвам да направиш най логичното.. Както оня пич ти каза качи 20-30 кг, само че си купи химия за да може да качиш мускули а не сланина (тъй като явно си предразположен), просто се назоби здраво, за няколко месеца не само че ще се е опънала цялата ами и ще изглеждаш прекрасно.. Абе съвета е идиотски знам... но по-добре “малко” (а може и почти хич) да си навредиш от химия и да си решиш проблема по най-добрият начин, отколкото цял живот да имаш комплекси от увисналата си кожа.. А щом си свалил толкова много килограми, значи имаш голяма воля и няма да ти е проблем да си поставиш за цел и да я изпълниш качването на 30 кг мускули!!!

16.09.05
22:14

бягаи при дерматолога !

SA

16.09.05
22:19

[quote author=“NowIamYourGod”]Пич незнам каква ти е историята, ама ако наистина е толкова тежко положението а твърдо си против операция (аз бих бил против), те съветвам да направиш най логичното.. Както оня пич ти каза качи 20-30 кг, само че си купи химия за да може да качиш мускули а не сланина (тъй като явно си предразположен), просто се назоби здраво, за няколко месеца не само че ще се е опънала цялата ами и ще изглеждаш прекрасно.. Абе съвета е идиотски знам... но по-добре “малко” (а може и почти хич) да си навредиш от химия и да си решиш проблема по най-добрият начин, отколкото цял живот да имаш комплекси от увисналата си кожа.. А щом си свалил толкова много килограми, значи имаш голяма воля и няма да ти е проблем да си поставиш за цел и да я изпълниш качването на 30 кг мускули!!!

Благодаря за чудесното мнение приятел.Проблема е,че не искам да ползвам химия а за наддаване на кг и дума да не става :cry: Така се чувствам добре даже идеално но тази кожа ми пречи да водя нормален живот и още повече в секса...Просто искам да ме разберете правилно външно аз си изглеждам страхотно обаче....В понеделник ще ходя на втори лекар...Първия при когото ходих ми предложи някакви програми с една машина наречена LPG…и втора програма наречена МЕЗО.Мезо терапията представлява иглички които вкарват в стомаха някакъв препарат който стягал кожата и я карал да се оправи...обачееееее след като го попитах при мен докторе каква е вероятноста да се прибере кожата...не можа да ми каже нещо със сигурност...А това не е евтино 1400лв

16.09.05
22:22

мисля че операцията е много по евтина а и е абсолютно безопасна

SL

16.09.05
22:24

Ще се прибере сама споко дай й време и взимай добри витамини,продължавай да си тренираш

16.09.05
22:27

[quote author=“Slayer4o”]Ще се прибере сама споко дай й време и взимай добри витамини,продължавай да си тренираш

тва беше точно както по ония кабелните телевизий маговете!
слеяр как разбра в кристалната топка ли погледна?

SL

16.09.05
22:29

Това е орган и като всеки такъв ще свикне с новите условия,само търпение, за всеки случай иди при джипито и той ще те насочи

SA

16.09.05
22:29

[quote author=”^MaD^”][quote author=“Slayer4o”]Ще се прибере сама споко дай й време и взимай добри витамини,продължавай да си тренираш

тва беше точно както по ония кабелните телевизий маговете!
слеяр как разбра в кристалната топка ли погледна?

:( Да ако може и на мен да ми кажеш как разбра че да бъда спокоен

16.09.05
22:30

доста добре казано NowIamYourGod :wink: браво:

Пич незнам каква ти е историята, ама ако наистина е толкова тежко положението а твърдо си против операция (аз бих бил против), те съветвам да направиш най логичното.. Както оня пич ти каза качи 20-30 кг, само че си купи химия за да може да качиш мускули а не сланина (тъй като явно си предразположен), просто се назоби здраво, за няколко месеца не само че ще се е опънала цялата ами и ще изглеждаш прекрасно.. Абе съвета е идиотски знам... но по-добре “малко” (а може и почти хич) да си навредиш от химия и да си решиш проблема по най-добрият начин, отколкото цял живот да имаш комплекси от увисналата си кожа.. А щом си свалил толкова много килограми, значи имаш голяма воля и няма да ти е проблем да си поставиш за цел и да я изпълниш качването на 30 кг мускули!!!

SL

16.09.05
22:32

Така мисля, по пътя на логиката,но се консултирай с джипито си най-добре

16.09.05
23:20

И аз мисля че ще се събере с времето мнението на Slayer4o е най логичното не бива да подсрекаваме хората да се зобят , а не се знае дали ще помогне
Пич от колко време си така (отслабнал) и има ли някакви признаци за опъване на кожата (събира ли се сама)

16.09.05
23:23

Хора не ви разбирам, защо давате съвети като грам неразбирате от медицина, това е абсурдно като от рода на мненията ми качи 30 кг, пий химия за да станеш тъпак, пий онова пий еди си какво.. боже колко мъка има по този свят

П.с. Пич моя съвет е да идеш на няколко лекаря и да видиш какво е тяхното становище по този проблем и това решение, което най ти вдъхва доверие, че ще има успех, взимаш

16.09.05
23:25

Ходил е на лекар но нещо не е доволен от него

SA

16.09.05
23:51

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И аз мисля че ще се събере с времето мнението на Slayer4o е най логичното не бива да подсрекаваме хората да се зобят , а не се знае дали ще помогне
Пич от колко време си така (отслабнал) и има ли някакви признаци за опъване на кожата (събира ли се сама)

От една година съм така.Значи на фитнес почнах да хода от няколко месеца но не често...а трябва имам и абонамент...Обърнах внимание че след като правя коремни преси 3x30=90 и след това на уреда за корем след тренировка определено усещам кожата по прибрана,НО след известно време се отпуска отново и това ме кара да се изнервям и да се отчайвам допълнително на тъпата работа....

17.09.05
00:01

Лошото е поне според мен,че кожата на SAD (не съм сигурен,той не пише)най вероятно е увиснала най вече на корема - а нали се сещате,че ако качи 30 кила мускули те няма да са на корема::(((.
Ако кожата не е разтегната,а направо е пораснала нова тъкан,няма решение на проблема без операция - физически е невъзможно.

SA

17.09.05
00:12

[quote author=“MisHkiN”]Лошото е поне според мен,че кожата на SAD (не съм сигурен,той не пише)най вероятно е увиснала най вече на корема - а нали се сещате,че ако качи 30 кила мускули те няма да са на корема::(((.
Ако кожата не е разтегната,а направо е пораснала нова тъкан,няма решение на проблема без операция - физически е невъзможно.

Мда....точно на корема кожата е увиснала....Значи аз съм доста слаб в корема обаче под пъпа се е събрала някаква увиснала гадна кожа която ми идва да я клъцна с ножа :twisted: Ей това ми е проблема и ЗНАЕТЕ ли...след като правя коремни преси виждам как се стяга всичко над пъпа....обаче тези парцали под пъпа няма стягане виси си като жиле....ХОРА откачам :evil:

17.09.05
02:50

[quote author=“Sad”][quote author=“MisHkiN”]Лошото е поне според мен,че кожата на SAD (не съм сигурен,той не пише)най вероятно е увиснала най вече на корема - а нали се сещате,че ако качи 30 кила мускули те няма да са на корема::(((.

Мда....точно на корема кожата е увиснала....Значи аз съм доста слаб в корема обаче под пъпа се е събрала някаква увиснала гадна кожа която ми идва да я клъцна с ножа :twisted: Ей това ми е проблема и ЗНАЕТЕ ли...след като правя коремни преси виждам как се стяга всичко над пъпа....обаче тези парцали под пъпа няма стягане виси си като жиле....ХОРА откачам :evil:

значи в този случай наистина отиди да те кръцнат, предполагам не е кой знае каква хамалогия операцията..
Иначе за корема под пъпа, можеш да тренираш като легнеш по гръб на лежанката а краката ти останат във въздуха. Правиш повдигане на краката от това положениедо 90 градуса. Можеш и цифри да изписваш във въздуха..
На оня заядливия пич искам да му кажа, че като няма мнение по въпроса по-добре да не пише в темата..

17.09.05
09:50

Не бъди толкова тъжен. На тази кожа наистина и трябва време за да се прибере, понякога този период е повече от 2 години. При операцията перида на въстановяване е също дълъг около 6-10 месеца т.е. не става кръц и готово а и крие рискове.

17.09.05
14:24

Изчакай още малко пич потрай прави си коремните няма начин да не стане нещо

17.09.05
15:04

probwai nqkakwi samomasaji s zehtin be trqbwalo da pomogne na kojata da wyzwyrne estestwwenata si elasti4nost i s wremeto da se pribere

na kolko si godini ako ne e taina- ako ne si pensioner zna4i wsi4ko 6te se oprawi ot samosebe si

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1