въпрос за изгарянето на подкожните мазнини

здравейте на всички в форума,да започна така ръст 167см.тегло 76кл.ако имам 20 процента подкожни мазнини.трябва ли да стана  60кл. за да ги махна.благодаря предварително.

27.02.13
20:23

Зависи от много неща .Например дали под тях имаш мускули или всичко е мазнина , при всеки е строго индивидуално :)

Ако направиш това, което си написал и цифрите са вярни, то ще умреш. Не се шегувам.

27.02.13
22:03

Пича пита след като е 20% мазнини на 76 кг,дали ще е 0% при 60 кг тегло(20% от 76 = ~16 кг).И не,да слезеш на 0% е невъзможно :D.

благодаря за  бързата реакция.на 0% знам че немога  да слезна.тренирам редовно от 2год.навсякаде  имам мускул но отгоре си остава мазнина.та въпроса ми е дали да почвам да свалям кила.

Това си е твое решение. Не знам защо нас питаш. Иначе, ако си на 20% може да сваляш, за предпочитане е :)

28.02.13
14:03

Можеш спокойно според мен да свалиш 6-7 килограма за 2-3 месеца и да намалиш този процент драстично(на около 12-13%). Избери си подходящ хранителен режим с преобладаващи белтъчини, добро ниво на мазнините и по-малко въглехидрати. Въпрос на личен избор де :)

благодатя .значи трябва да свалям.дамо че ми е много трудно това сваляне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1