Моята тренировка-Мнения

28.02.13
13:22

Здравйте,ще съм благодарен да ми изкажете своите мнения по моята програма,която смятам да изпитам.На 13години съм 167см 58кг,имам околко 3,4месеца стаж в фитнеса минах през доста програми(без ефект)-само в началото,но то като си начинаещ каквото и да праивш ще има ефект но вече не.Това ми е програмата:понеделник-Гърди-3 упражнения(по 3 серии),на машина(бутане за гърду),бутане на дъмбели от легнало положение  и  на пек-бек машина и Бицепс-2упражнения(по 3 серии)-бицепсово сгъване с щанга и обикновенно чуково сгъване за бицепс с дъмбели.
Вторник-Почивка.Сряда-Гръб-3упражнения(3серии на упражнение) на скрипец разтваряне на пек-бек машина,и гребане.
Предмишница-2упражнения(3серии на упражнение) сгъване за горната и долната част на предмишницата.Четвъртак-Почивка.
Петък-Трицепс-френско разгъване и на скрипец разгъване  Рамо-Barbell Upright Row (не го знам как е на български) и повдигане пред глава.Събота и Неделя Почивка.Моля изкажете мнения ^^.

28.02.13
13:28

Какви са ти целите с програма с предмишница, но без крака?

28.02.13
13:35

С предмишница за по силен захват,а за краката мисляче се движа даже преклаено много и няма нужда да ги тренирам...просто в ежедневието ми такова,че иска множо движение.

Мнението беше редактирано от Христо Личев на 28.02.13 13:36.

28.02.13
13:51

От някои упражнения за крака ще ти се засили силата на хвата. :)

Интересно ми е, как хвата става по-силен от сгъване и разгъване на китките? :D

28.02.13
13:52

На твоята възраст, според мен, е рано за сплитове. Ориентирай се към упражнения със собствено тегло и различни спортове - каквото най-ти харесва, стига да развива двигателната култура.

28.02.13
14:11

Интересно ми е как за 3-4 месеца си минал през много програми. Както и да е, да си мислиш, че движението е съпоставимо с тренировката за крака във фитнеса е абсурдно според мен. Дори футбол да играеш, това пак важи, казвам го от личен опит :)

28.02.13
14:17

С ходене и тичане крака не се правят!

28.02.13
15:57

Има една легенда за клека, старите щангисти казват, че клека е огледало на волята на човек. Ако той дава всичко от себе си при изпълнението на това упражнение, той се бори със същността си. Не казвам, че клека е нещо по различно от едно базово упражнение, но самата му същност олицетворява живота, пуска те на колене и ти трябва да събереш волята и куража да се изправиш :)

28.02.13
21:16

Моето мнение е ,че трябва да си тренираш краката ,оттам ще ти се вдигне силата на цялото тяло и ще имаш по-добри резултати.
А и е много грозно да видиш човек с добре изглеждаща горна част на тялото и слаби краченца.
Освен всичко друго старай се да се храниш често.

28.02.13
22:31

Еми добре ще добавя и крака мисля да са в отделен ден разгъване и сгъване и бутане.Значи ще стане понеделник и вторник сряда почивка четвъртак и петък събота-почивка и неделя пак пичивка

01.03.13
13:49

Клек и мъртва тяга, а не разгъване и сгъване на машините!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1