16.09.05
12:12
Здр. на всички имам проблем занимавам се с Боди Билдинг от 2-3 години имам доста добри постижения и понеже си тренирам чисто сам много далеч от ЗАБРАНЕНИТЕ ДОБАВКИ.Кам мен се обърна приятел който иска да се налее прилично но няма никакво търпение и не ме слуша като му говоря за чисти тренировки решил е ТВЪРДО да се натрови с СТЕРОИДИ и се обръщам кум вас да му помогнете значи той е на 17 г. 170 см 60-62кг. много чист релеф . Иска стабилна маса и сила и след цикала сичко да остане по него с малки изклучения.Говорих с него спрял се е на Винстрол (но разбрах 4е се използва за релеф и му препоручах Сустанон 250 ) казаха ми 4е за по добри резултати се комбинира с орален стероид (там се спря на Метандростенолон-а) интересува ме как се бият инджецийте ,каде по тялото се бият,по колко пати на ден-седмица,какав грамаж .За ароматизирането вече сам му зел ТАМОКСИФЕН (не незнам как да му го давам ) .От всичко което написах кум вас молбата ми е да ми кажете как да му ги давам сичките тези неща(с една дума искам с-ма с Сустанон 250 и Метандростенолон за ПЪРВИ ЦИКЪЛ на човек 170 см на 60 кила) .Ще сам Ви много благодарен ако му помогнете
Благодаря ви за което предварително. :)
Кажи му на твоя приятел първо да отиде на психиатър.Нещо не е добре с психиката.Как може на 17 години да иска да взима стероиди.Той в момента е 170см висок,толкова и ще си остане ако взима стероиди.Всъщност това е най-малкия проблем.Не може ли да изчака няколко години да порасне повече.Дотогава да си тренира естествено.Ако има силно желание да стане голям и силен може да постигне много без стероиди.Във форума има едно момче,което казва,че на 17 години е имал ръка 51см без стероиди.Само ще се прецака.
Един съвет - ако си му наистина добър приятел удряй му по една тупалка щом заговори за стероиди.Ше му направиш добра услуга. :D
Абе мойто момче, ти си тотално неграмотен!
Научи се да пишeш първо!
А тези с “абе то не е за мен, ами е за един приятел” ги знаем. Кажи си направо, че за теб става въпрос...
[quote author=“organiZma”]Абе мойто момче, ти си тотално неграмотен!
Научи се да пишeш първо!
А тези с “абе то не е за мен, ами е за един приятел” ги знаем. Кажи си направо, че за теб става въпрос...
Дам като му четох поста и аз тва си помислих викам си на акъла ти да не си му личен лекар да пу предписваш стероиди и тем подобни !
И аз имам чуството че този твои приятел всъщност си ТИ !
16.09.05
17:08
ОРГАНИЗМА & КАНГ НЕ СтЕ ИНТЕРЕСНи ОБРЪЩТАМ СЕ КъМ ВАС ЗА ПОМОЩ & СъВЕТ А НЕ ЗА ДА СЕ ДРАЗНИТЕ и заяждате А кОЛКОТО до РЕпликата “МИсля че Този Твой Приятел Си Ти” ГледаЙ си Работата Нашия . Няма какво да се занимавам с Комплексари .БабаВанга мерси за отговора и аз се опитвам да го вразомя ама не ще най-накрая наистина ще го наложа и толкова.
[quote author=“organiZma”]Абе мойто момче, ти си тотално неграмотен!
Научи се да пишeш първо!
A бе не,че го защитавам ама той няма за какво да лъже.Тука има толкова много хора,които питат за съвет за какво му е да лъже.
аз съм на 17 и тежа 73 кг с 178 висок с ръка 39 (без никаква химия) .. значи кажи му на твоя приятел да изчака още ПОНЕ 3 години защото сега расте няма никакъв смисал да се хаби с химия... неказвам че няма да стане голям а защото след това ще му е много трудно да качва без стероиди... а ако си тренира чисто ще му е много по добре 8) това все пак е моето мнение ... :?
[quote author=“KickBoxing”]ОРГАНИЗМА & КАНГ НЕ СтЕ ИНТЕРЕСНи ОБРЪЩТАМ СЕ КъМ ВАС ЗА ПОМОЩ & СъВЕТ А НЕ ЗА ДА СЕ ДРАЗНИТЕ и заяждате А кОЛКОТО до РЕпликата “МИсля че Този Твой Приятел Си Ти” ГледаЙ си Работата Нашия . Няма какво да се занимавам с Комплексари .БабаВанга мерси за отговора и аз се опитвам да го вразомя ама не ще най-накрая наистина ще го наложа и толкова.
Кикбоксинг извинявам ти се но просто и ми се стори малко странно задден върпос затова се усъмних но и да са за теб ти си решаваш де !!!
Все пак е 170 см. висок!Ся мен не ме касае за кой става въпрос,за теб или за твоя приятел, но просто ако сега вземе химия след време ще си блъска главата в някоя стена.170 см. висок.И няма да се комплексира че има хубаво тяло, а ще се комплексира че е много нисак.Според мен няма смисал да си спира разтежа!
Растежа му е най - малкият проблем. И без това се съмнявам да порастне повече, а ниският ръст не е повод за комплекси.
Просто с тези данни, дето има няма да постигне нищо със стероиди. Ще качи 10 кила в най - добрият случай и какво? На 170 ще тежи 70 - нищо не е. Да потренира минимум 3 години на чисто, да научи как се тренира и как да се храни, да постигне генетичният си максимум, и тогава да мисли за химия. И ефекта ще е по - голям и по траен и вредите ще са по - малко. Сега дори и да почне, ако не знае как да се храни и тренира, ефекта ще е минимален.
А дори и да направи нещо, ще му е трудно да го задържи, ако не знае как (а за това се изисква някакав опит в тренировките, трябва да познаваш и тялото си как реагира на различните режими и програми и т.н.).
А след това тялото му няма да реагира, ако реши да тренира на чисто, и ще му трябват по - големи дози химия, за да качва.