Съвети за въглехидратна ротация

28.02.13
22:55

Отскоро съм на ВМ-НВД и определено ми се отразява добре , имам напредък , пък и не чувствам глад или желание за сладко , заради високия прием на мазнини и белтъчини, но какво по-хубаво от това да си позволяваш да хапваш това , което ти се яде , докато същевременно “чистиш”.Моля , дайте съвети за отслабване с въглехидратна ротация-калориен прием , съотношения за дните, отношението ви към този хранителен режим и т.н. .Ученик съм , на 15 години , тренирам от около 2 години , като лятото почнах да се придържам към хранителни режими и като цяло да следя какво ям , 171см , по кантар не се водя , следя си мерките повече , но ориентировъчно съм около 62 кг

Е то има ли какво да изчистиш ?

01.03.13
06:49

малко , целта ми е 7-8% подкожни , преди няколко месеца правих ВВД и се омазних доста (13-14%) , после около месец бях на РБД и в момента съм на около може би 12%

01.03.13
06:50

на снимката на профила съм на 8%

За какво омазняване ми говориш ? Ти си 60 кила на 170..

01.03.13
13:13

62-63 , по кантар не се водя , а си следя мерките повече.Ръката ми е 35 см, което за килограмите и ръста ми мисля ,че си е добре.Освен това целта ми в момента е максимално орелефяване , масивността не ме интересува толкова, макар че искам да се “изчистя” с минимална загуба на мускулна маса

01.03.13
13:35

Някой ще кара ли направо и да разясни повече за “чистенето” с въглехидратната ротация.Щом съм писал тема , значи съм го решил.Всъщност аз си карам по ВМ-НВД , просто четох доста позитивни коментари за ротацията, а и на няколко месеца е хубаво да се сменят хранителните режими

01.03.13
15:14

http://scoobysworkshop.com/advanced-fat-loss-carb-cycling/

Добра информация за въглехидратна ротация.

02.03.13
10:44

Благодаря много , това исках, а не като пиша някоя тема и да почнат “разбирачи” да ми обясняват и да ми вадят вода от 9 кладенеца.

Клавиатурен мишок.

Нали ти видях темата за НВД-то,където храненето ти беше адски “доброто”,какво се репчиш.
На 63 кг. решил да ми чисти,за да иде на 6-7% мазнини.Като не искаш “разбирачи” сядай,смятай и си търси в гугъл,бе.Могъл си да напишеш темата,а не и да прочетеш повече.Плюс това и bb-team.org има също тема за въглехидратната ротация,ама е по-лесно някой на готово да ти го даде.Айде успех и недей нерви и останалите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1