25.02.13
16:21
Като цяло харесвам формата на тялото си, макар че имам нужда от стягане в всички области, но ми е доста трудно да сваля сантиметри от бедрата. Проблема е, че в профил изглеждат огромни, като на трениран мъж. Смисъл, доста са ми изпъкнали, наистина доста. Във вътрешната част са ми увиснали и имат нужда от стягане, за това правя упражнения тип ‘карам колело’, това доста ми помага да прибера кожата ,но проблема с огромните в профил бедра си остава. Какво да направя, за да не са толкова изпъкнали? Ходенето помага ли? Между другото, преди няколко години бях доста дебела и от това ми пораснаха бедрата, но ми се струва, че и от упражненията които правя за прибиране на вътрешната им част, се уголемяват, като че ли си личи, че имам мускули измежду сланините. Кожата ми над коленете е леко изпъкнала... нагоре пълен ужас. Посъветвайте ме какви упражнения да правя? Какво да ям? Най-често ям кашкавал, млечни продукти, плодове...някоя манджа + 1-2 филийки (не повече) хляб. Не пия често газирани напитки, реших да ги спра за малко. Единствено на ден пия по 2-3 кафета, но слабо кафе - нескафе 3 в едно. Минерална вода пия от време на време, но честно казано насила пия вода.
Намали млечните продукти, особено кашкавала, започни да хапваш чисто месо, пробвай да ядеш хляб през ден по 1 филия, никакво газирано, сокчета и т.н., 3те нескафета ги замени с 1 хубаво и силно кафе (в неса има доста повече захар отколкото в това от машина), храни се често по малко, включи овесени ядки/трици и пълнозърнест хляб в менюто си, започни да пиеш много вода.
Относно тренировките, започни с дълги и интензивни разходки или джогинг, прави клекове, никакакъв степер, пробвай упражненията в bodyrock.tv.
Не мисля, че клековете са подходящи...дали от тях няма да ми пораснат още краката?
Проблемът ти е на псиическа основа.
При жените се нарича imaginary muscle syndrome. Внушението, че притежаваш голямо количество мускули и ги трупаш много лесно - дори и от една тренировка.
Не съм казала, че имам мускулести крака, а изпъкнали като на културист. Явно всичко ми се лепи на бедрата, но ми е много трудно да сваля обема им, грозно е..
Дай да видим снимки, че тука имаше една мацка, дето обясняваше колко и били големи бедрата и като пусна снимки, аз лично се спуках да се хиля на нейните хилки за бадминтон.
И културистите ИМАТ МУСКУЛЕСТИ БЕДРА, for Christ’s sake!!!!
25.02.13
20:18
И аз искам снимка, моля :)
Бедрата ми изглеждат като на тази жена http://iofbeholder.com/wp-content/uploads/2012/01/4a33f42f530af.jpg изпъкнали са по-същият начин :]
Добре, не са ми като на културист, това сравнение беше тъпо, исках да кажа, че са доста набити и изпъкнали, точно като на снимката, която дадох. Имам за сваляне 6-7кг, но дори и да ги сваля , пак ще са набити и изпъкнали в профил, явно такава ми е структурата, но все пак ми се иска да понамаля обема им :(
25.02.13
23:03
Има мъже които харесват такива задници :)
вземи си някой фет бърнър+здрави тренировки+добро хранене и ще ги намалиш. кардиото на мах, а от клековете със свободна тежест не мисля, че ще се увеличат. пробвай с аеробика или зумба, ако random кардиото не ти е при сърце.
казано от xx xxx на 25.02.13, 22:10:
Бедрата ми изглеждат като на тази жена http://iofbeholder.com/wp-content/uploads/2012/01/4a33f42f530af.jpg изпъкнали са по-същият начин :]
Фотошопнати ли са ти бедрата?
Май-май просто са мазни.
Не знам, намерих снимката в нета, но бедрата ми изглеждат по същият начин. А гладуването ще помогне ли да се стопят бедрата, съчетано с упражнения?
26.02.13
09:36
Гладуването, съчетано с упражнения, ще помогне да придобиеш отпуснат и нетонизиран вид.
Чисто визуално.
А вече от здравословна гледна точка тази комбинация може да помогне за възникването на по-сериозни проблеми.
А съвети за теб, съдейки от снимка на друга жена, при това обработена - не можем да даваме.
Виж сега, ако ти е ген, няма как да избягаш от това, можеш обаче чрез тренировки да подобриш много вида на бедрата си.
Казвам го от личен опит, преди тренирах за тяло, сега за постижения, но въпреки това ми е ясно, че с подходящо натоварване на подхдящите проблемни зони, тялото се оформя по желан от теб начин.
Не можеш да избягаш кой знае колко от структурата си.
Виж мен - еми имам голям задник и бедра - и какво? Оформям ги постепенно, оформям и хубав прасец, повдигам задника, разширявам си раменната област, за да не изглеждам като круша, не става от днес за утре, но поне ефектът ще е дълготраен.
Не всички мъже си падат по кльощаци, даже съм убедена, че доста голяма част от мъжкото съсловие обичат големи бедра и задници, оформени, разбира се. ;)
26.02.13
09:52
не мисля, че момичето има физически проблем(който така и не видяхме). фактът, че поства подобна нелепо обработена снимка, говори за maginary muscle syndrome както казаха по-горе
Не съм обработила снимката на жената, просто я намерих в нета. Накрая ще снимам моите , за да се убедите, че не преувеличавам и наистина са такива. Срам ме е да пусна снимка, доста са ми отпуснати и огромни...самата форма на бедрата ми е същата в момента, явно там ми се лепи всичко и на дупето... Та...последно какви упражнения да правя и какво да ям за да отслабна там? Между другото , има един проблем, който ме притеснява от месец насам...усещам парене в различни области на тялото. Преди месец това парене го усещах само след като съм яла нещо сладко и след това усещах разтягане по кожата..А сега каквото и да ям, или пък дори и да не съм хапнала нищо, усещам болка и парене в различни области. Не съм яла нищо сладко от седмица някъде, освен плодове. Появяват ми се бели стрии,които преди това не са били лилави, много странно, но ми се появяват и лилави , които изчезват след няколко часа. Преди месец-два доста попрекалих със сладките неща, аз по принцип съм сладкозависима, но тоя път май наистина прекалих. Не знам дали е нещо от сладкото, но на какво може да се дължи това парене? Преди един-два месеца не съм правила физ. упражнения, а четох в интернет, че е възможно да се появи такова парене след като си тренирал, но аз не бях... Другия проблем е, че кожата ми изобщо не е еластична, за това и спрях сладките неща. Какви витамини да пия за да стимулирам производството на колаген в кожата? Витамин Ц? И колко струва?
26.02.13
12:35
ако погледнеш в галерията на форума всеки си качва снимки-бил той дебел или слаб, мускулест или отпуснат
никой няма да се подиграва или критикува, но ще ти дадат съвети
освен това този тип бедра не са “мъжки” развити типично по женски
мъжете нямат подобно задници
казано от xx xxx на 26.02.13, 11:44:
Не съм обработила снимката на жената, просто я намерих в нета. Накрая ще снимам моите , за да се убедите, че не преувеличавам и наистина са такива. Срам ме е да пусна снимка, доста са ми отпуснати и огромни...самата форма на бедрата ми е същата в момента, явно там ми се лепи всичко и на дупето... Та...последно какви упражнения да правя и какво да ям за да отслабна там? Между другото , има един проблем, който ме притеснява от месец насам...усещам парене в различни области на тялото. Преди месец това парене го усещах само след като съм яла нещо сладко и след това усещах разтягане по кожата..А сега каквото и да ям, или пък дори и да не съм хапнала нищо, усещам болка и парене в различни области. Не съм яла нищо сладко от седмица някъде, освен плодове. Появяват ми се бели стрии,които преди това не са били лилави, много странно, но ми се появяват и лилави , които изчезват след няколко часа. Преди месец-два доста попрекалих със сладките неща, аз по принцип съм сладкозависима, но тоя път май наистина прекалих. Не знам дали е нещо от сладкото, но на какво може да се дължи това парене? Преди един-два месеца не съм правила физ. упражнения, а четох в интернет, че е възможно да се появи такова парене след като си тренирал, но аз не бях... Другия проблем е, че кожата ми изобщо не е еластична, за това и спрях сладките неща. Какви витамини да пия за да стимулирам производството на колаген в кожата? Витамин Ц? И колко струва?
Ако прекаляваш със суровите храни на гладно, може и да имаш проблем със стомаха, ако паренето е там, де. За кожата пробвай кремове за хидратация (дав стават), колаген на хапчета от аптеката или крем за стягане (СВР са доста добри).
За храненето най-добре НВД http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd или http://www.bb-team.org/articles/1575_otslabvane-i-vaglehidratna-rotatsiya
А упражненията, http://www.bb-team.org/articles/4378_hiit-high-Intensity-interval-training , интервално кардио, клекове, бърпита, виж табата http://www.bb-team.org/articles/3905_tabata
http://www.bb-team.org/articles/3926_kak-da-ne-klyakame-chast1
http://www.bb-team.org/articles/3923_kak-da-ne-klyakame-chast
Ans благодаря ти , сега ще разгледам упражненията. Хапчетата, които ми каза изглеждат малко скъпички...мога ли да ги заменя за витамин Ц? Иначе паренето не е в стомаха, а най-често на седалищните части и ръцете в горната част, или в свивката. Това, което ме тревожи е, че ми се появяват буквално бели стрии, и ми се струва, че се дължи на това парене, но не мога да разбера какво го предизвиква, какво не правя както трябва. Вече месец и нещо ми става така...не знам от какво може да е. Дали не е свързано с колагена в кожата и липсата на такъв? Както казах, кожата ми не е еластична и е доста податлива на стрии :(.
Мнението беше редактирано от xx xxx на 26.02.13 22:58.
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.02.13 10:08.
казано от ans на 26.02.13, 22:20:
Ако прекаляваш със суровите храни на гладно, може и да имаш проблем със стомаха, ако паренето е там, де.
Това е едно от най-абсурдните неща, които скоро съм чела някъде. (headbang)
По темата: така и не ги видяхме тези огромни бедра, но подозирам, че просто имаш повечко мазнини, и, както по-горе са ти писали, един добър хранителен и тренировъчен режим могат само да ти помогнат.
Мнението беше редактирано от Margi на 28.02.13 11:19.
28.02.13
12:17
и аз искам да видя тия “феноменални крака”
казано от Todorka Ivanova на 28.02.13, 12:17:
За да сложиш после оная снимка от фейсбука си ли, дето те е снимал Доктора :D
28.02.13
12:22
казано от Заболотная на 28.02.13, 12:21:
казано от Todorka Ivanova на 28.02.13, 12:17:
За да сложиш после оная снимка от фейсбука си ли, дето те е снимал Доктора :D
не, ще си направя нова фотосесия -по токчета ;)
Мнението беше редактирано от Todorka Ivanova на 28.02.13 12:22.
Ама те сега не са ти толкова огромни като на оная снимка ахахах :D :D :D
А и имаш 8-стенна преса, и си нацепена... даже си мислех, ако имаше тен, как ли щеше да изглеждаш :D
28.02.13
12:32
за тази ли говорш :D
Ахаха, човек - имаш мъжки бедра, апропо - ще ми ги дадеш ли назаем за Републиканското :D
28.02.13
12:45
казано от Todorka Ivanova на 28.02.13, 12:32:
жестоко !!!
(inlove) (inlove) (inlove)
(bow) (bow) Колко яко! Евала!
казано от Anelia на 28.02.13, 19:45:
какво му е якото .. нищо женствено няма в тия крака (puke)
28.02.13
23:22
Страхотни:)
Не бе, краката са си женски. Но тренирани.
Ама какво да се прави като толкова малко мъже тренират крака в днешно време... То е нормално хората да се объркат, тъй като нямат база за сравнение :)
казано от any0ne на 28.02.13, 23:00:
казано от Anelia на 28.02.13, 19:45:
какво му е якото .. нищо женствено няма в тия крака (puke)
Щоооо? Ти да не би да имаш такива крака??? 8-)
Вероник е права.
Мъж без яки крака и задник е като в първи клас - чудиш се откъде да започнеш (devil)
anyone, ти гледаш под един ъгъл, ние под друг. Ти гледаш за някоя женичка да оплакнеш окото. Отвори си някой друг сайт с женички.
Нас кифлички не ни интересуват. Ние виждаме прекрасно изчистени и много тренирани крака. Без значение мъжки/женски.
01.03.13
13:30
Без да давам мнение, дали ми харесват бедрата на снимката или не, ми е интересно, защо се налага само един вкус в тоя форум. И конкретно към Anelia. Да разбирам ли, че когато жена няма такива бедра, вече е женичка (!?!), кифличка и тн? Различните хора имат различни приоритети. За някои момичета, пък реално и момчета, тези бедра са мечта, за други са недопостими и дори грозни. Нека не бъдем толквоа тесногръди.