13.09.05
23:37
Подходящ ли е за консумация по обяд при НВД.
Ako не съм объркал сметките излизат за 100гр
7-8гр въглехидрати и 20гр мазнини.
14.09.05
08:50
а колко грама белтъчини има?То белтъчините са много важни за НВД-то;)
по-здрави
14.09.05
09:04
според мене не е препоръчително , по добре си вземи някой високо процентов протеин (80-90%) за да може да си набавиш необходимите белтъци, плюс много пилеко филе и яйчни белтъци.Катъка според мене дори не е подходяща фитнес храна .Аз бих го причислил към забранените храни;)
по-здрави
Много мазнини...
Не се доверявай прекалено на НВД, за да консумираш мазни неща. Заедно с НВД ти препоръчвам да изключиш продуктите като катък и луканки разни със завишено количество на животински мазнини и да наблегнеш на растителните като маргарин, фастъчено масло и олио да кажем...
[quote author=“AcTivE”]Много мазнини...
Не се доверявай прекалено на НВД, за да консумираш мазни неща. Заедно с НВД ти препоръчвам да изключиш продуктите като катък и луканки разни със завишено количество на животински мазнини и да наблегнеш на растителните като маргарин, фастъчено масло и олио да кажем...
Да бе, точно на маргарин и олио трябва да се набляга! :evil:
Aбе да ви кажа, не ми трябва като основно ядене, просто за разнообразие пък и става дума за малки количества :wink:
[quote author=“AcTivE”]да наблегнеш на растителните като маргарин, фастъчено масло и олио да кажем...
кажи че се шегуваш ;)
[quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“AcTivE”]да наблегнеш на растителните като маргарин, фастъчено масло и олио да кажем...
кажи че се шегуваш ;)
Всъщност аз не консумирам никакви мазнини, ама абсолютно никакви :) Дори си готвя отделно от наще :) Лично аз имам проблеми със кръвоносните съдове и са ми забранени животински мазнини. Не че съм строг вегетарянец, но избягвам жълтъци на яйца, катъци, сирена, мазни меса и т.н. Извинявам се че подведох потребителя заради личните ми мотиви :oops:
ЯЖТЕ КАТЪК! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: