01.03.13
09:06
Здравейте казвам се Боби и съм на 17.Висок съм 1.70 и тежа 63 килограма.Тенирам 4 пъти в фитнеса на седмица и пия бирена мая,рибено масло и протеин(по една доза преди тренировка).Тъй като вече пия всички тези работи и след като видях как започвам да придобивам лееко бирено коремче реших да пиша.Освен това и краката са ми много зле , защото почти не ми се очертават някакви мускули освен малко прасците и квадрицебса.Сега ще си кажете че за човек 1.70 , 63 кг. направо са малко но аз имам много рехава костна система.Та бях чел някъде че най-благоприятното време за тичане и изгаряне на мазнини е сутрин затова и реших да попитам:Към колко часа е най-добре да се тича?По колко време трябва да тичам?Кросове и сринтове или само кросове или само спринтове?Аз имам и въже четох че и то спомагало за краката и корема и това вярно ли е?И ако е така по колко и кога да скачам?Благодаря предварително.Поздрави!
01.03.13
13:08
часът не е от значение , по важно е да си пил само вода преди да отидеш да правиш крос
http://www.bb-team.org/articles/1039_znaem-li-vsichko-za-kardio-trenirovkata Ползвай търсачката, преди да пускаш тема!
01.03.13
16:45
Съжалявам.Нов съм в сайта за напред ще знам.