Училище - хранителни добавки?

Прескочи до:

14.09.05
14:22

хммм и в крайна сметка, какво можем да ядем в училище, неразбра, киселото мляко добре, сега като съм в период на маса, трябва да хапвам стабилно, протеиновия шейк ще си го правя в нас, ми какво друго мога да ям, след като нямаме столова, а само лафки  :?:  :?:

RA

14.09.05
15:48

Няма нужда да се вманиячаваш толкова: ако няма какво да обядваш и едно кисело мляко с вафла е вариант. Две такива хранения по време на училище, пък после ще наваксваш.

SO

14.09.05
16:30

даскалото е 6 часа горе долу значи ти трябва едно хранене през голямото междучасие може да си правиш сандвичи с филе от вкъщи може и да ядеш хамбургер с пилешка кържола и ориз не е чак толкова невъзможно да се качва докато учиш :wink:

14.09.05
17:00

Учениците само се оправдавате :) Докато сте на училище можете да си готвите много неща.

1. Сандвичи - с черен хляб и шунка, сирене, яйца, извара.
2. 1 литър мляко
3. Варени яйца + пилешко на скара - слагате в една купичка с 3 филии хляб и е ок.
4. Протеинови шейкове
5. Протеинови вафли
6. 200 грама сирене ви замества едно хранене
7. Ако не ви плашат калориите един хамбургер с пилешка пържола + яйце и едно кисело мляко са добра калориина бомба.

начини има много.. ама като гледам някои от вас ги плаши това че мацките ще ви гледат как си носите храна от вкъщи.. за мен това не е срамно.. срамно е когато едно момиче се съблече и тялото и е тотално отпуснато и не прилича на нищо - понеже е била гъзарка и в междучасията е яла чипсове вместо да си приготви “добра” храна ;)

Успехи!!

SO

14.09.05
17:08

това ще си го запиша  :D

14.09.05
17:28

[quote author=“kaloian.georgiev”]Учениците само се оправдавате :) Докато сте на училище можете да си готвите много неща.

2. 1 литър мляко
3. Варени яйца + пилешко на скара - слагате в една купичка с 3 филии хляб и е ок.
4. Протеинови шейкове
5. Протеинови вафли
7. Ако не ви плашат калориите един хамбургер с пилешка пържола + яйце и едно кисело мляко са добра калориина бомба.

начини има много.. ама като гледам някои от вас ги плаши това че мацките ще ви гледат как си носите храна от вкъщи.. за мен това не е срамно.. срамно е когато едно момиче се съблече и тялото и е тотално отпуснато и не прилича на нищо - понеже е била гъзарка и в междучасията е яла чипсове вместо да си приготви “добра” храна ;)

Успехи!!

Давай още  :D

16.09.05
08:42

Ее хора имам само един проблем и се чудя кво да правя сега, изготвям си програма за маса самоче нали сутринта ям в нас  увесени ядки с кисело мляко ! но проблема идва после по време на даскало кво да ям там  :shock:  като има само боклуци пък и няма как да си нося нещо там като ги знам кви са долни тия ше ма наврат в кучи газ от заяждания и тем подобни !

Та се чудя дали ще е проблем някаф хамбурегер или принцеса(но пък на мен хич не ми се ядат тия храни кат ги зна кви боклуци са, тоя тип ти сложа една питка малко саламче(5-10грама за вкус) и 1 разян домат и 1 рязан краставичка и малко пържени картофи кво да му ям боклука на тоо тип  :(  :(  :( ) ееххх тва даскало не трябваше да идва сега щях да си спазвам хранителен режим  не че сега няма да спазвам но ще се прецаква на тъпото даскало !

MI

16.09.05
08:59

калоян ви отговори много ясно и категорично!!
Канг , щом се притеснявашот другите прави така , носи си 2 протеинови вафли , за предпичоитане на Нутрим (2,50 лева са,35 гр белтък,35 гр въглехидрати+много витамини и минерали),защотото са доста пари , иначе анимал снак-а на юнивърсал най-ме кефи.
така че ето...по 5 лева на ден , хем си газар че ядеш нещо , за което другите не са сънували , хем ти е вкусно и се чувстваш “готин”.
по-здрави ;)

SO

16.09.05
10:42

абе ние до даскало имаме “Хапка” и там хамбургерите с “кифте” са 1 лев двоен (с 2 “кифтета”) е 1и50 а вътре има доста ориз,пържени картофи и други салати така че е доста добра храна  :wink:

16.09.05
12:00

[quote author=“Sourcemag”]абе ние до даскало имаме “Хапка” и там хамбургерите с “кифте” са 1 лев двоен (с 2 “кифтета”) е 1и50 а вътре има доста ориз,пържени картофи и други салати така че е доста добра храна  :wink:

Ехх да ама нашето даскола се продават само на някви си часни павилиончета хамбургерчетата и принцесите както написах в по горния си пост няма нищо съществено в хамбургерите им !
И да добавя имаме и една баничарница но нямам намерние и да я погледна да им ям мазните тестени баници няма да повторя грешката си от миналата година та още се чудя какво да ям на тва училище !

16.09.05
21:52

хммм вие какво ше кажете, за утре да си направя в нас, 2 сандвича единия с 2 кюфтета и домати, а другия с филе, краставици и домати, и това чудо да си го взема на училище и като го пийна с едно кисело млкеце си мисля, че става идеално  :wink:

16.09.05
21:55

Да добре е.Можеш и да ползваш това дето го е дал kaloian.georgiev:

2. 1 литър мляко
4. Протеинови шейкове
5. Протеинови вафли
:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

SP

16.09.05
22:15

Абе хора я не се излагайте!Аз съм 10 клас сега и също съм ученик и съм си решил проблема.Който е първа смяна,на закуска 100гр миусли със 250 мл прясно мляко,на даскало две яденета,първото две кисели млекя Роса 2%,второто 100гр ядки,тва е какво толкова му мислите а? :wink:

17.09.05
09:25

[quote author=“Sparki70”]Абе хора я не се излагайте!Аз съм 10 клас сега и също съм ученик и съм си решил проблема.Който е първа смяна,на закуска 100гр миусли със 250 мл прясно мляко,на даскало две яденета,първото две кисели млекя Роса 2%,второто 100гр ядки,тва е какво толкова му мислите а? :wink:

Абе аз мисля в нас да си ям овсените ядки(около 100гр.) в едно кисело мляко после на даскало още едно 2%  и  или,протеинов бар ако си купя но ми се струват доста скъпички,или 100гр. леблибия тя е една от наи богатите ядки на белтък !!! какво мислите ???

SO

17.09.05
10:23

няма какво да го мислиш. Може да ядеш барове само в тренировъчните дни  :wink:  2 кисели млека е добре пък и като си закусил у вас ще е перфектно

18.09.05
12:22

Соурсемаг мм дам маи си прав  значи в нас 80гр. овесения ядки + 1кисело мялко 2%(400гр.) и на даскало остава само едно кисело мляко  пак 400гр. 2% масленост  не е ли малко тва ве !!! Пък в трен ден същото + Уеи Протеин Бар на нутрим ???

Но за бара не съм решил твърдо доста е скъп като за начало ще си зема 3-4бара но за по нататък ще видя  :shock:  !!!

18.09.05
15:30

Кво се вайкате всичките.Аз аз си купувам вакумирани готови пържоли от кварталния магазин и отивам на даскало.Предпочитам да си нося качествена храна от вкъщи от колкото да си купувам сандвичи с кренвирши с майонеза и кетчуп с розов цвят.Замислете се малко , все пак тренираме и трябва да се храним подобаващо.Друг е въпроса ако ви мързи да си готвите храната вкъщи.

18.09.05
18:09

spookyy кой те кара да ходиш на даскало питам аз  :)

18.09.05
19:48

аз да попитам, горе-долу колко грама ориз трябва да нося на училище за едно ядене, като си нося и 200 мл мляко

23.09.06
13:55

[quote author=“mihail.kolev”]калоян ви отговори много ясно и категорично!!
Канг , щом се притеснявашот другите прави така , носи си 2 протеинови вафли , за предпичоитане на Нутрим (2,50 лева са,35 гр белтък,35 гр въглехидрати+много витамини и минерали),защотото са доста пари , иначе анимал снак-а на юнивърсал най-ме кефи.
така че ето...по 5 лева на ден , хем си газар че ядеш нещо , за което другите не са сънували , хем ти е вкусно и се чувстваш “готин”.
по-здрави ;)

Епа от де ги земате тея фафли бе :) ?!?!

23.09.06
17:12

[quote author=“ozo”][quote author=“mihail.kolev”]калоян ви отговори много ясно и категорично!!
по-здрави ;)

Епа от де ги земате тея фафли бе :) ?!?!

да им имам проблема и на у4ениците,мом4ета импровизираите малко с храните толкова ли не можете да си приготвите неЩо за 6 4аса даскало тоест трябва да се храните преди по време на даскало и след това  ако не греШа можете да си носите изварка с овес  50гр супер става като ги омесите и постоят малко или си ги приготвите у вас преди даскало, друг вариант  не 4етете ли в раздел рецепти за изварката дето пуснаха на скоро една рецепта ами просто нямам думи супер е,  може да си направите гофрети овесени ядки с белтъци и малко стафиди става бомба преди тренировка това с белтъците и овеса, седнете и помислете , какво да кажа аз като работя и ве4е съм на нова работа и пак се крия като миШок и си нося раницата с кутиите навсякъде с мене,на старата ме изгониха заЩото някои от колегите ме е изпортил на Шефа 4е всеки ден в 16.30 си хапвам като на обед  :twisted:  така е някои завижда и ти подлива за да се издъниШ, е после го наместих :wink:  но каква е фаидата 4е съм си напуснал по такъв на4ин

24.09.06
10:48

Начи не че няма начин или ви мързи или ви е срам ;) . И аз се чудих но измислих в училището - ядки (орехи 100гр) кисело мляко , сандвич(домашен с хлебче ръжено , пил пържола , домат краставица или ориз/ хлебче ръжено , пил кебапче ориз или домати краставици ). + протеиновия шеик и си НОМЕР 1 ;)

ZO

25.11.06
21:41

Има много варианти за хранене в даскало.Фактически всичко без изварата(адски бързо се разваля) което ядеш във вас можеш да го ядеш и в даскало  :)

25.11.06
22:03

Значи аз правя така
6:30 сутринта-овесени ядки с прасно мляко и 2 банана.
10 голямото-1 сандвич с риба тон и 1 кисело мляко 2% маслиност
13-обядвам
13:30-пия си добавките и на тренировка. :D

DU

26.11.06
09:20

Аз правя така закусвам в нас след това в голямото муждучасие си взимам 1 кисело мляко и 100 гр фъстъци след това преди тренировка ще взема да си нося от нас варени картофи след трен протеин и 2 банана

30.03.07
15:48

Аз пук преди да отида на даскало  си измам 1 баница с месо и кум 10 часа пия 1 литар прясно мляко и ям 100 гр фастаци :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1