Хубав ли е "Supermass" на Biogame

17.09.05
11:08

Значи ходя от известно време на фитнес и реших да почна да пия някакъв протеин. Купих си от аптеката “Supermass” на Biogame. Хубав ли е този или ще ми препоръчате някакъв по-хубав(обаче да е и евтин). Трябват ми хранителни добавки за маса, не за сила. Та да продължавам ли да взимам този или да го сменя, и след колко време горе-долу ще усетя ефект.

SO

17.09.05
11:15

щом си го взел вече да няма да го хвърляш изпии го и тогава ако не си бил доволен смени марката  :wink:за резултат не се знае дали ще има това зависи и от тренировките и от храненето ти така че наблегни на кечесвените храни и тренираи редовно  :wink:

17.09.05
16:28

Има някакъв ефект от него, но не очаквай кой знае какви чудеса...Аз бях доволен :wink:

VI

17.09.05
17:48

dnes to4no i az si haresah tozi protein [ ne 4e e mn hubav samo4e poradi niskata mu tzena ] ina4e mn mi se iska da si zema Vanadiev sulfat ama e nad 50 lv :((
Ta vyprosa mi e kakvi sa strani4nite efekti spetzialno na tozi produkt ?

17.09.05
19:13

1во това не е протейн
2ро няма странични ефекти или не би трябвало да има ако е качествен
3то съмняваме да е мн ниска цената имайки предвид че е биогейм

17.09.05
19:19

аз съм си зимал ванадиеф сулфат на ултимейт нутришън и беше 32 лева 150 таблетки по 10мг.вярно, че беше поне преди година и половина, но жените едва ли са се променили. а пук и ефект не мога да кажа че усетих.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1