БЦАА + Говежди аминокиселини

Здравейте.С две думи.Трнирам от около 8 години.Преди пиех доста добавки като аминокиселини,протеин,глутамин и др.
От доста време обаче не съм взимал нищо,а разчитам само на тренировки(доста глупав ход от моя страна,но както и да е).
Та въпроса ми е има ли смисъл да пия едновременно БЦАА и говежди аминокиселини?

Извини ме, но при така зададен въпрос отговорът е един - може и да има смисъл.

Да,прав си.Може би не съм написал какви са ми целите.Ми какво да кажа - искам да орелефя малко,без да губя маса(то всеки това иска) и едновременно да подхраня малко мускула,защото само с храна не става,въпреки че смея да твърдя,че се храня що годе правилно.Та мисълта ми е може ли с тези два препарата,поемани едновременно да постигна такъв ефект

Аминокиселините са много подходящи за целта която си поставил пред себе си, усвояват се бързо и имат антикатаболен ефект, което предпазва мускула, но за тази цел трябва да се пият в адекватни дози, интересно ми е какви добавки си ползвал до сега, щом аминокиселините са ти такава дилема?

Не са ми никаква дилема аминокиселините.Ако става въпрос за добавки - взимал съм и така наречените “забранени стимуланти” :)
Мисълта ми беше друга.Понеже както споменах не съм взимал нищо,ама абсолютно нищо от 5 години.И понеже оттогава излезнаха много “модерни” добавки - разни азотни бустери и тем подобни такива с които се тъпчат децата и вдигат кръвно на по 20 години,просто ме интересуваше БЦАА-то,понеже него специално никога не съм го пил,дали има смисъл да се взима заедно с говеждите киселинки или просто това съчетание е безсмислено.

Не е никак безсмислено, като се има предвид, че количеството БЦАА в говеждите аминокиселини не е голямо, като цяло бцаа са много добър избор за едно по-добро възстановяване, така че няма да сбъркаш.

04.03.13
13:50

Модерация: Мнение без връзка с темата!
Моля, ползвайте търсачката.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.03.13 13:52.

БО

07.03.13
17:40

Ще се възстановяваш по-добре, също е важно и в какви дози ги взимаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1