Креатин

AS

17.09.05
11:28

Пичове, въпрос. Изкарах курс с креатин един месец като естествено правих зареждащ период. След това починах от креатина месец и половина. Сега отвоно искам да взимам креатин. Въпросът ми е трябва ли отново да имам зареждащ период с креатин.

17.09.05
13:12

[quote author=“ask_n2002”]Пичове, въпрос. Изкарах курс с креатин един месец като естествено правих зареждащ период.

Ма към НСА ли някакъв курс? Кой ти беше инструктор на курса? По колко пъти на седмица ходеше?
И аз щото много искам да се запиша на курс за секви добавки.

17.09.05
13:48

organiZma защо така се заяждаш бе човек ..
а за ask_n2002 ми братле почини още за да ти стане почивката към месец и половина два и след това пак със зареждаща доза го пий :) ...

[quote author=“ask_n2002”]Пичове, въпрос. Изкарах курс с креатин един месец като естествено правих зареждащ период. След това починах от креатина месец и половина. Сега отвоно искам да взимам креатин. Въпросът ми е трябва ли отново да имам зареждащ период с креатин.

Значи наистина бил вреден :twisted:

Това вече ти си го решаваш. При мен без зареждаща доза на 3тия ден вече усещам ефекта.

17.09.05
14:23

Аз също за първи път започнах да вземам по 10 г креатин (то се подразбира, че заедно с декстроза) и също без “зареждаща седмица”, просто не вярвам в такова нещо. Страхотно напомпване! Мускулите ми бяха напомпени и на следващия ден! За две седмици качих 3 кг на тегло. Дава и голям прираст на сила.
    Така че моето мнение по въроса е като на  manson.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1