04.03.13
12:13
Здравейте:) Случайно попаднах на това (?!) - http://www.xtremegain.com/bg/ ..
Та въпроса ми е какво точно представлява,и дали може да го ползвам ако съм под 18г / сега започнах 17та,58-60кг 1,70 съм ?!! /
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.03.13 12:17.
04.03.13
12:49
Пич. Това е аргинин! С тази аминокиселина не се става як! Не си купувай продукти на гаражни производители с един продукт, които дори и да отговарят на посоченото съдържание на етикета си са 3-4 пъти по-оскъпени! Ако подобно нещо повлияе на телесното ти тегло положително, то в него просто има някоя форма на тестостерон, която не е посочена на етикета и може да има редица отрицателни ефекти при орална и системна употреба от инъче физически здрав човек! Как химията попада в такива “добавки” ? Ми лесно, при положение, че конкретната “Марка” съществува от началото на месеца и за контрол над активните съставки не може и дума да става! В най-добрия случай ще ти продадат капсуловам малтодекстрин с калции или просто аргинин!
04.03.13
13:02
A тогава бихте ли препоръчали някъкъв друг продукт който да ми действа положително?
04.03.13
13:14
Нямаш нужда от продукти, а от храна. На тия години хормоните ти бушуват, не си давай парите за глупости. Ревизирай си храненето и тренирането, там е разковничето.
04.03.13
21:12
казано от dextermorgan на 04.03.13, 13:14:
Нямаш нужда от продукти, а от храна. На тия години хормоните ти бушуват, не си давай парите за глупости. Ревизирай си храненето и тренирането, там е разковничето.
Абсолютно поддържам по-горното мнение. С правилна и качествена храна и добри тренировки за 3 години спокойно се слагат едни 15кг над височината.
Щом имаш парички не виждам какъв е проблема да си купиш някои яки мутливитамини, които да пиеш със закуската и евентуално аминокиселини, които пък да са ти за след тренировка! Такива неща никога не са излишни, особено ако се занимаваш с чести физически натоварвания!
04.03.13
22:33
казано от Strelok91 на 04.03.13, 22:05:
Щом имаш парички не виждам какъв е проблема да си купиш някои яки мутливитамини, които да пиеш със закуската и евентуално аминокиселини, които пък да са ти за след тренировка! Такива неща никога не са излишни, особено ако се занимаваш с чести физически натоварвания!
Принципно си прав, но все се чудя как преценяваш че има нужда от аминокиселини без да си видял нито храната, нито тренировките. Ами ако се окаже че тренира 2 пъти седмично - 1 път плуване и 2ри път велоергометър - пак ли ще има нужда от аминки? На тия години само с ядене и постоянство чудеса стават ;)
казано от Gary Sanderson на 04.03.13, 13:02:
A тогава бихте ли препоръчали някъкъв друг продукт който да ми действа положително?
Витаминно минералните комплекси и аминокиселини със сигурност ще действат положително! Особено, ако си се решил на 100% да си вземеш някакви хапчета, каквито и да са били те, не виждам нещо по-удачно от това! :D
Никой не спори, че храната и физическата активност не са приоритет!
02.04.13
17:52
На 17 години съм и възможно ли е да се получат някакви странични ефекти и ако спра да го взимам , но продължа тренировките масата ще остане ли ?
03.01.14
03:45
мисля да си взема този продукт , но преди това искам мнения от хора , който са го ползвали колко пъти и кога се приема има ли странични ефекти и има ли добри резултати
Радев. По-добре се обади на маг Илиан от евроком да ти направи трансилвански ритуал за мускули. Мисля, че ефекта ще е по-задоволителен.
07.02.14
19:43
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.02.14 22:18.