10.01.13
06:54
Доживях такава тема да пускам! :)
Питанката ми е следната - може ли някой, посещавал някоя от следните зали да ме ориентира къде е най подходящо да ходя за моята програма (ще я напиша в края на поста).
- Мясото, където ходя в момента - Спа клуб “Пети сезон” директно отпада, т.к. освен кардио уреди, един гладиатор, портален скрипец и лежанка, която не ми дават да въртя, за да ми е удобно да вземам лоста на рамена, защото им надрасквам пода, друго няма. А аз правя клекове, добро утро и напади и явно ми трябва стойка за клек.
- Фитнес център: Emotion - до Мол “Двете Кули”
- Фитнес център “DEYMOS GYM” - близо до Мол “Варна”
- Фитнес центъра в “дом Младост” - този ми е по-далеч от вкъщи, но пък като водя малкия на плуване там, може да се опитам да съчетавам нещата.
Та програмата ми е следната:
Ден 1.крака+гърди+трицепси
-клек с лост-4х15
-римска тяга с лост-4х15
-лег с прав лост-4х10
-лег от наклонена лежанка на 45” с гирички-4х10
-френска преса с кривия лост-3х8
-повдигане пръсти на един крак за прасец с дъмбел в другата ръка-3х15
Ден 2. гръб+рамо+бицепси
-гребане със щанга с надхват от наклон на тялото 45”-5х10
-придърпване на вертикален скрипец-4х10
-добро утро с лост зад врата-3х15
-раменна преса с гирички-4х10
-сгъване за бицепс с лост-3х10
Ден 3.почивка
Ден 4.крака+гърди+трицепси
-напади с лост зад врата-4х15
-плие-4х10
-лицеви опори-4х колкото може
-флайс на лежанка с наклон 45”-3х10
-разгъване на скрипец за трицепс-3х10
Ден 5.гръб+рамо+бицепси
-гребане с дъмбел с опора на лежанка-4х10
-ридърпване на вертикален скрипец-4х10
-разтваряне встрани за рамо с гирички-3х10
-бицепс с дъмбели седнала-3х10
Ден 6.почивка
Ден 7.почивка
До сега правех ден 1 и 2 в събота и неделя, че тогава съм сравнително свободна и не се налага да бързам. Почивах в понеделник. Ден 4 и 5 във вторник и сряда и после почивам четвъртък и петък. Работата е там, че като цяло в работните дни мога да тренирам не по-рано от 17:45-18:00 часа. Защото работя в Аспарухово, а живея в Трошево и се прибирам с градския транспорт. Паралелно с това гледам да не ангажирам родителите ми, при които стоят хлапетата през деня и да ги прибирам сравнително рано от тях у дома.... Ама това са си битовизми, които аз ще си мисля как да нареждам.
Важното е в залата да има нещата, които са ми нужни за програмата и .... щото съм пълен чук комплексар (blush), да не е пълно с народ, който да се вторачва в мен. Не, че не приемам съвети и корекции по изпълнението на нещата, които правя, дори напротив, ама съм срамежлива с идея повече от нужното! :D
Благодаря предварително на отзовалите се!
Темата беше редактирана от Златина Цонева на 10.01.13 06:56.
11.01.13
18:59
Благодаря! Вече ходя във фитнеса на Дом Младост!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.01.13 06:41.
16.01.13
17:12
а къде точно се намира този Спа клуб “Пети сезон” ?? .. никога не съм го чувала ,а също живея в трошево ..
16.01.13
20:15
В Трошево има детска градина “Изворче”, та в пресечката, която се пада не от страната на входа към двора й, а точно от другата страна. На тази пресечка са тортите, месарницата “Емо”, книжарницата “Немо”. Там има и цехче са сладолед, та точно срещу него, в новата кооперация.
25.01.13
18:27
ха .. мерси за отговора ,минавала съм хиляди пъти от там .. но никога не съм забелязвала фитнес .. или табела на фитнес или нещо такова ..
Аз също смятам да започна да ходя във Фитнеса в Младост , а там има ли инструктор.. някой който да ми “помага” .. и долу горе какви са цените и изобщо подходящо място ли е жена да тренира ?
казано от morkovche zele на 28.02.13, 19:36:
Аз също смятам да започна да ходя във Фитнеса в Младост , а там има ли инструктор.. някой който да ми “помага” .. и долу горе какви са цените и изобщо подходящо място ли е жена да тренира ?
Ами преди като ходих си имаше за Жени отделна стаичка с уреди и т.н.Тренировката беше 3лв а картата 50лв за 30 дни можеш с някой приятелква по 25лв да дадете за 15 тренировки , ако са ти достатъчни.
02.03.13
15:55
Има инструктори, да! И са много отзивчиви и помагат винаги, когато питаш за нещо!
Иначе залите са две - в едната са кардио уредите, машините за абдуктори и аддуктори, за бедрено сгъване, за коремните преси - римското столче, стенда за повдигане крака нагоре и едно дето си сгъваш тялото и краката едновременно едни към други с тежест.
В другата са останалите уреди - скрипци, стойката за клека, пек-дек машината, лежанките и другите, дето не ги знам как се казват :D. Там са и дъмбелите.
За цените - krNbarca ти е написал по-горе.
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.03.13 15:56.
уау Много Ви благодаряя :)) а имам и още няколко въпросчета като “Спазвате ли някакъв режим на хранене ? ” и ако да какво включва той :)