Фитнес зала - Варна, кв.Трошево

Доживях такава тема да пускам! :)
Питанката ми е следната - може ли някой, посещавал някоя от следните зали да ме ориентира къде е най подходящо да ходя за моята програма (ще я напиша в края на поста).
- Мясото, където ходя в момента - Спа клуб “Пети сезон” директно отпада, т.к. освен кардио уреди, един гладиатор, портален скрипец и лежанка, която не ми дават да въртя, за да ми е удобно да вземам лоста на рамена, защото им надрасквам пода, друго няма. А аз правя клекове, добро утро и напади и явно ми трябва стойка за клек.
- Фитнес център: Emotion - до Мол “Двете Кули”
- Фитнес център “DEYMOS GYM” - близо до Мол “Варна”
- Фитнес центъра в “дом Младост” - този ми е по-далеч от вкъщи, но пък като водя малкия на плуване там, може да се опитам да съчетавам нещата.
Та програмата ми е следната:
Ден 1.крака+гърди+трицепси
-клек с лост-4х15
-римска тяга с лост-4х15
-лег с прав лост-4х10
-лег от наклонена лежанка на 45” с гирички-4х10
-френска преса с кривия лост-3х8
-повдигане пръсти на един крак за прасец с дъмбел в другата ръка-3х15
Ден 2. гръб+рамо+бицепси
-гребане със щанга с надхват от наклон на тялото 45”-5х10
-придърпване на вертикален скрипец-4х10
-добро утро с лост зад врата-3х15
-раменна преса с гирички-4х10
-сгъване за бицепс с лост-3х10
Ден 3.почивка
Ден 4.крака+гърди+трицепси
-напади с лост зад врата-4х15
-плие-4х10
-лицеви опори-4х колкото  може
-флайс на лежанка с наклон 45”-3х10
-разгъване на скрипец за трицепс-3х10
Ден 5.гръб+рамо+бицепси
-гребане с дъмбел с опора на лежанка-4х10
-ридърпване на вертикален скрипец-4х10
-разтваряне встрани за рамо с гирички-3х10
-бицепс с дъмбели седнала-3х10
Ден 6.почивка
Ден 7.почивка
До сега правех ден 1 и 2 в събота и неделя, че тогава съм сравнително свободна и не се налага да бързам. Почивах в понеделник. Ден 4 и 5 във вторник и сряда и после почивам четвъртък и петък. Работата е там, че като цяло в работните дни мога да тренирам не по-рано от 17:45-18:00 часа. Защото работя в Аспарухово, а живея в Трошево и се прибирам с градския транспорт. Паралелно с това гледам да не ангажирам родителите ми, при които стоят хлапетата през деня и да ги прибирам сравнително рано от тях у дома.... Ама това са си битовизми, които аз ще си мисля как да нареждам.
Важното е в залата да има нещата, които са ми нужни за програмата и .... щото съм пълен чук комплексар (blush), да не е пълно с народ, който да се вторачва в мен. Не, че не приемам съвети и корекции по изпълнението на нещата, които правя, дори напротив, ама съм срамежлива с идея повече от нужното! :D
Благодаря предварително на отзовалите се!

Темата беше редактирана от Златина Цонева на 10.01.13 06:56.

10.01.13
18:05

във Дом Младост бях тренирал около половин година и е мн добър фитнеса : )

Благодаря! Вече ходя във фитнеса на Дом Младост!

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.01.13 06:41.

16.01.13
17:12

а къде точно се намира този  Спа клуб “Пети сезон” ?? .. никога не съм го чувала ,а също живея в трошево ..

В Трошево има детска градина “Изворче”, та в пресечката, която се пада не от страната на входа към двора й, а точно от другата страна. На тази пресечка са тортите, месарницата “Емо”, книжарницата “Немо”. Там има и цехче са сладолед, та точно срещу него, в новата кооперация.

25.01.13
18:27

ха .. мерси за отговора ,минавала съм хиляди пъти от там .. но никога не съм забелязвала фитнес .. или табела на фитнес или нещо такова ..

28.02.13
19:36

Аз също смятам да започна да ходя във Фитнеса в Младост , а там има ли инструктор.. някой който да ми “помага” ..  и долу горе какви са цените и изобщо подходящо място ли е жена да тренира ?

02.03.13
11:29

казано от morkovche zele на 28.02.13, 19:36:

Аз също смятам да започна да ходя във Фитнеса в Младост , а там има ли инструктор.. някой който да ми “помага” ..  и долу горе какви са цените и изобщо подходящо място ли е жена да тренира ?

Ами преди като ходих си имаше за Жени отделна стаичка с уреди и т.н.Тренировката беше 3лв а картата 50лв за 30 дни можеш с някой приятелква по 25лв да дадете за 15 тренировки , ако са ти достатъчни.

Има инструктори, да! И са много отзивчиви и помагат винаги, когато питаш за нещо!
Иначе залите са две - в едната са кардио уредите, машините за абдуктори и аддуктори, за бедрено сгъване, за коремните преси - римското столче, стенда за повдигане крака нагоре и едно дето си сгъваш тялото и краката едновременно едни към други с тежест.
В другата са останалите уреди - скрипци, стойката за клека, пек-дек машината, лежанките и другите, дето не ги знам как се казват :D. Там са и дъмбелите.
За цените - krNbarca ти е написал по-горе.

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.03.13 15:56.

04.03.13
21:07

уау Много Ви благодаряя :)) а имам и още няколко въпросчета като “Спазвате ли някакъв режим на хранене ? ” и  ако да какво включва той :)

05.03.13
11:00

Има ли зала със силова рамка някъде?

05.03.13
11:21

казано от GEORGIO на 05.03.13, 11:00:

Има ли зала със силова рамка някъде?

До 2 седмици ще има :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1