Бест бърнър 2013 ?

Прескочи до:

26.02.13
11:37

Да видим тази година, ще има ли нещо иновативно или ще тъпчем на едно място, както през 2012 :)

Темата беше редактирана от emzo на 13.03.13 09:43.

26.02.13
14:31

Ако някой даде предложение ще помогне много :)

Този сегмент не удари ли сериозно на камък, след като сравнително бързо намират и ограничават “онези” вълшебни съставки?

26.02.13
17:41

Ще се разбере, до няколко месеца.

26.02.13
20:58

Прави ми впечатление, че много водещи производители започнаха да слагат алкалоиди от дендробиум орхидеи в бърнърите и предтренировъчните си продукти! Много хора го сравняват с 1.3-то в някои отношения без отрицателните ефекти!

27.02.13
19:17

Добре де американците направиха добра реклама на Celucor Super HD,но тук в БГ малко се чува.Цената ли е проблем,какво става?
Да взема да го преоткрия за БГ пазара :D.

27.02.13
21:21

казано от Тайсън на 27.02.13, 19:17:

Добре де американците направиха добра реклама на Celucor Super HD,но тук в БГ малко се чува.Цената ли е проблем,какво става?

Тука сме много назад, причина за това са вносителите и търговците. Отностно този бърнер определено има висок рейтинг в САЩ.

02.03.13
15:30

казано от Тайсън на 27.02.13, 19:17:

има го в ebay за 26£ някъде с доставката обаче е 60 капсули. Някой знае ли колко капсули са необходими за 1 месец ?

има го и във fitness1 обаче е 80 лв (намален)

Мнението беше редактирано от georgi angelov на 02.03.13 15:33.

05.03.13
10:06

В етикета не виждам нищо впечатляващо обаче.

05.03.13
10:10

Изглежда слаба работа..

05.03.13
10:58

казано от JulsaVena на 05.03.13, 10:10:

Изглежда слаба работа..

И как го разбра това след като дозировката на основните неща, които биха били имали някакъв ефект, е скрита под Proprietary Blend?

ПП това, което работи добре за мен последната година е SAN T2 Xtreme, стига за два цикъла и дозировката на активните съставки е  най-добрата за този тип бърн-ер. Хубавата новина е, че е далеч от класическите друсалки, лошата е, че това си пада малко игра с тироидните хормони и човек трябва да прочете много преди да прави експерименти със себе си. Активните съставки са 3,3′-Diiodo-L-Thyronine (100 mcg) и 3,5′-Diiodo-L-Thyronine (100 mcg). Цената също е добра, намира се за под 30$. Съставките далеч не са толкова подтискащи за щитовидната жлеза като Т3 и Т4, но трябва да се има едно наум.

Мнението беше редактирано от Valdis на 05.03.13 12:21.

05.03.13
11:03

Няма ли някой хилярдер с експериментаторски дух да го пробва? Странното е, че 1/3 от ревютата са “не работи” 1/3 са “работи добре” и 1/3 “многоне силен и/или не ми понася”. Кой знае каква е тайната съставка. В Германия го няма - води се лекарствено средство.

05.03.13
23:06

казано от Valdis на 05.03.13, 10:58:

Изглежда слаба работа..

И как го разбра това след като дозировката на основните неща, които биха били имали някакъв ефект, е скрита под Proprietary Blend?

ПП това, което работи добре за мен последната година е SAN T2 Xtreme, стига за два цикъла и дозировката на активните съставки е  най-добрата за този тип бърн-ер. Хубавата новина е, че е далеч от класическите друсалки, лошата е, че това си пада малко игра с тироидните хормони и човек трябва да прочете много преди да прави експерименти със себе си. Активните съставки са 3,3′-Diiodo-L-Thyronine (100 mcg) и 3,5′-Diiodo-L-Thyronine (100 mcg). Цената също е добра, намира се за под 30$. Съставките далеч не са толкова подтискащи за щитовидната жлеза като Т3 и Т4, но трябва да се има едно наум.

След като SAN T2 ти харесва тогава Alpha-T2 би трябвало да е още по-добро. Причината е,че принципа му на действие е същия, но за сметка на това 3,3’-dilodo-l-thyronine 300mcg. Цената му също е добра може да се намери за около 25$. Аз лично никога не съм пробвал с продукти които стимулират тироидната (щитовидната) жлеза и следователно нямам мнение за тях.

Имам едно питане! Някой ползвал ли е 1.3 Dimethylamylamine на Prima Force и ако да какви са наблюденията му?

Мнението беше редактирано от bibo bibo на 05.03.13 23:51.

06.03.13
00:59

казано от bibo bibo на 05.03.13, 23:06:

казано от Valdis на 05.03.13, 10:58:

Изглежда слаба работа..

След като SAN T2 ти харесва тогава Alpha-T2 би трябвало да е още по-добро. Причината е,че принципа му на действие е същия, но за сметка на това 3,3’-dilodo-l-thyronine 300mcg. Цената му също е добра може да се намери за около 25$. Аз лично никога не съм пробвал с продукти които стимулират тироидната (щитовидната) жлеза и следователно нямам мнение за тях.

Имам едно питане! Някой ползвал ли е 1.3 Dimethylamylamine на Prima Force и ако да какви са наблюденията му?

След като нямаш мнение, по-добре не изказвай такова. Алфата съм я пил преди ти изобщо да предполагаш, че нещо подобно съществува, 300 mcg се съдържат в две капсули, а ако се беше изказал подготвен щеше да занеш, че 3,5′-Diiodo-L-Thyronine е в пъти по-ефективен от 3,3′-Diiodo-L-Thyronine, също така алфата е 90 капсули а Т2 e 180, по-нататък да ти помагам ли в сметките? Също така преди да си зададеш въпроса ако беше потърсил малко информация, щеше да знаеш, че DMAA е в листата на забранените вещества от почти една година. Нещо друго???

Мнението беше редактирано от Valdis на 06.03.13 01:00.

06.03.13
09:03

При системна употреба на 1.3 ти умира оная работа! Не препоръчвам, ако си имаш приятелка или си чекиджия ентусиаст! Инъче, мнението ми за 1.3 е, че дава адската издръжливост, просто не ти се излиза от залата и тренираш ли, тренираш...
Относно Primaforcе: Намирам ги за отличен производител!

Мнението беше редактирано от Nikolai Stankov на 06.03.13 09:04.

10.03.13
21:51

Valdis ех ех преди да критикуваш като казваш сам прочети малко повече. Забранен или не (то даже и Stimulant X е забранен вече) има предостатъчно места в България от където да си го купиш ( с доставко от куриер от интернет магазин), а може да си го поръчаш и от дргуги страни. Другото, което е че DMAA се съдържа в много продукти JACK3D и др. Не ми се влиза в полемика с теб, но това доколкото виждам е форум т.е. всеки който се интересува от темата пита или отговяря или демек изказва мнение. Липсата на изградено мнение по даден въпрос също е отговор. Трето и последно айде на не почваме кой на колко години е и с какво и от кога се занимава защото е пошло и грозно мерене на ........
Ники това със сексуалната дисфункция може да е така не съм го срещал, като страничен ефект в това което пишат хората. Това което всички споделят е натоварването на сърцето “The US military issued a massive recall of all methylhexanamine-containing products from all military exchange stores worldwide, after two soldiers suffered fatal heart attacks during training in 2010. Methylhexanamine was found in their blood” има и още много такива статии, но има и такива които твърдят, че няма връзка между DMAA и случаите с високо кръвно налягане, сърдечни пробелми и др. Ако някой има още информация и желае да я сподели ще съм му благодарен

10.03.13
22:09

Пропускаш една важна подробност, в този форум забранени препарати и медикаменти не се обсъждат. В интерес на истината не съм се интересувал, но бих се учудил ако на пазара все още има продукти с ДМАА, много често, дори след изчерпване на количествата продуктите не се премахват умишлено за да създават впечатление за голям асортимент. Пропускаш още една съществена подробност, форума има перфектно работеща търсачка, ще се изненадаш колко много е писано по въпроса, или ти си от специалните, за които информацията трябва да бъде синтезирана, смляна и поднесена на тепсия?

11.03.13
16:41

казано от Valdis на 10.03.13, 22:09:

Пропускаш една важна подробност, в този форум забранени препарати и медикаменти не се обсъждат. В интерес на истината не съм се интересувал, но бих се учудил ако на пазара все още има продукти с ДМАА, много често, дори след изчерпване на количествата продуктите не се премахват умишлено за да създават впечатление за голям асортимент. Пропускаш още една съществена подробност, форума има перфектно работеща търсачка, ще се изненадаш колко много е писано по въпроса, или ти си от специалните, за които информацията трябва да бъде синтезирана, смляна и поднесена на тепсия?

Това дали има DMAA в наличност в магазините или просто не са го махнали, както казваш с цел симулиране на голямо продуктово разнообразие може да си абсолютно прав. Не съм си поръчвал така, че не мога да твърдя дали го има в наличност или не. Колкодо до информацията която я има във форума тя е от 2005 и 2011 и съм прочел всички статии, ако не се лъжа бяха 5 на брой. Въпроса ми беше дали някой го е ползвал в чист вид, а не като добавка в някой друг продукт. Колкото до това, че не се коментират “забранени” продукти ми е малко странно защото има много коментари за различни “забранени” продукти. Целта не ми е да споря с някого, а да обменяме актуална информация и опит.

11.03.13
17:10

Е ок, в такъв случай аз съм го ползвал и на капсули и на прах. Не ми харесват този род бууст продукти, ДМАА е близък  родственик на амфетамините, дори може да даде положителен резултат при тестове за наркотици и опиати, при допинг тест това вече е сигурно. Целия шум покрай въпросното вещество, много напомня драмата със Slim Extreme на Anabolic Xtreme, за който в последствие се разбра, че съдържа вид амфетамин, който дава изключителен прилив на енергия и еуфория и в крайна сметка хората забравят да се хранят. :D Едва ли ще се появи скоро нещо толкова ефективно, а Емзо още въздиша представяйки си пламтящите в оранжево букви на фона на бялата кутия, а аз самия за съжаление не успях да го пробвам. :D :D :D

ПП Темите са малко повечко:

Цък
Цък
Цък
Цък
Цък
Цък
Цък

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.03.13 17:41.

12.03.13
19:09

Идята ми е да го комбинирам с БЦАА.  Като преди тренировка (понеже тренирам вечер след 19:30) взема ДМАА за “тонусче”, а след тренировка малко аминокиселини така за възстановяване. Преди бях направил нещо подобно само, че със Стимулант Х и протеинче на прах и сега реши да разнообразя малко. Това се чудя дали да е ДМАА или някакъв друг “енергетик”. На Оксито не съм му особенно голям фен, защото така и не го почувствах както ми се искаше. Стималунт Х отговори  повече на очакванията ми. Йохимбито не съм го ползвал в чист вид, но хората казват, че не било зле. Ако трбява да обобщя още се чудя какво да си взема.

ПП ей тази тема май много я размихме нещо.... :)

13.03.13
09:36

Да бе, забравяли да се хранят, как си плющях шоколади, просто действаше гадината ама не се знае за сметка на кое :D

15.03.13
14:24

Да, добрия стар Slim Extreme. Ако знаех, че ще го забранят, щях да си купя повечко. Еуфорията, неспането и неяденето довеждат до неприятни неща, но все пак за 3 седмици човек постигаше много. Сега започвам OxyElitePro. Втори ден на 1 сутрин и 1 следобяд. Наистина доста намалява апетита и дава енергия за тренировка. От третия ден ще увелича на 2 сутрин. Надявам се ефекта да остане поне за 3 седмици, но ще видим.

24.03.13
19:41

Syntax Fire актуален ли е още ,защото ми трябва нещо не много тежко или леко а средна работа. И има ли друга алтернатива в този ценови диапазин през 2013 : 60-100лв ?

24.03.13
20:48

казано от Yomo Yomo на 24.03.13, 19:41:

Syntax Fire актуален ли е още ,защото ми трябва нещо не много тежко или леко а средна работа. И има ли друга алтернатива в този ценови диапазин през 2013 : 60-100лв ?

oxy elit pro

PH

28.05.13
16:12

Не знам за “best” burner но аз лично съм на страхотен кръстопът с какво да завърша последният етап от “cutting season-a” ми ... през главата ми минават мисли за STIMULANT-X 1Metiq комбиниран с LEAN XTREME на DS,OXYELITE PRO (формулата с DMAA),RIPPED FREAK,но от всички “по-силни” най-надежен ми изглежда VPX MELTDOWN ... а сега прочитам и доста позитивни мнения за SUPER HD обаче нещо не ми вдъхва доверие ... някакви идеи ?

30.05.13
21:24

Общо взето нищо интересно. Едно и също с нови имена и опаковки.

PH

31.05.13
09:23

“Интересното” бързо го забраняват ! :D

07.06.13
13:52

От утре се каня да подгрея с Shred Matrix и след него да си направя собствен буламач от съставки.

07.06.13
14:35

Някой има ли мнение за Gaspari Nutrition Detonate?

07.06.13
15:06

казано от Jobko на 07.06.13, 14:35:

Някой има ли мнение за Gaspari Nutrition Detonate?

Структурата на този продукт има редица сходства със Craze на Driven Sports. Главно в това, че съдържа извлек от дендробиум (вид орхидея). Тази съставка се смята за наследник на диметиамиламина (ДМАА), който беше забранен. Именно заради тази съставка Driven Sports ги съдиха миналата година - имаше съмнения, че изкуствено подсилват растителния екстракт със синтетични психостимуланти за да се усеща. Например в естествено среда извлека нe съдържа фенилетиламин, а в дендориума на DS има. Има го и във формулата на Gaspari Nutrition Detonate, заедно с капсацин, кофеин и други стимуланти.

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 07.06.13 15:34.

09.06.13
12:16

казано от emzo на 07.06.13, 13:52:

От утре се каня да подгрея с Shred Matrix и след него да си направя собствен буламач от съставки.

Oт всичките обещания на етикета или по-скоро в гръмката реклама, единствено диуретични ефект е осезаем.

16.06.13
19:56

Номинирам новото OxyElite Pro и Hydroxycut Hardcore.

16.06.13

казано от cool`man на 16.06.13, 19:56:

Номинирам новото OxyElite Pro и Hydroxycut Hardcore.

Би ли споделил моля, каква е разликата между старото и новото Окси? Питам не за състава, то е ясно, а за това което си почуствал.

Мнението беше редактирано от summertime на 16.06.13 20:49.

17.06.13
09:06

Shred Matrixa е едно голямо нищо :)
Ще го хвърлям даже.

29.06.13
16:26

@ summertime
Приятел новото Oxy е ДОСТА по-СОФТ от старото.

Мнението беше редактирано от cool`man на 29.06.13 16:27.

29.06.13
16:32

Helios stack,ECA stack са най-добрите бърнъри.

20.08.13

Тия Helios и ECA къде могат да се намерят ?

И двата съдържат забранени в-ва и не се продават. Едното е йохимбе+клен, другото е ефедрин, кофеин, аспирин.

04.09.13
08:33

Аз тази година постигнах много добър ефект и останах доволен от StimulantX + течен Amix Carniline L-Carnitine

PH

09.09.13
18:39

Наистина останах много доволен от ацетил л карнитин на primaforce (alcar) комбиниран с термокор на амикс,първоначално бях скептчино настроен заради ниските цени,но останах приятно изненадан,мога да твърдя,че ефекта беше по-добър от комбинацията Slim fx + Lean fx на AX :)

09.09.13
21:33

Аз да впиша за Файъра на Пур Нутришън.Не го усещах по никакъв начин.Пиех по 2/3 кафета с него и нищо.Имах проблем когато го пиех на гладно.Почваше да ми се гади и дори повърнах 1 път.Свалих 7 кг,но го отдавам на диетата не на бърнара.

Мое мнение: Не работи

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1