03.03.13
15:41
Добър ден на всички. Искам да видя и вашите отзиви и критики за тази диета, която в момента използвам.
На 23 год. съм 180 см висок и тежа 76 кг (Целя се 85-90)
1. 6 яйца + 150 гр. овесени ядки с банан, мед и кисело мляко (блендер)
2. Свинско месо (около 200гр. някой път е телешко вместо свинското) + 200 гр. ориз с зеленчуци
3. Ядки 80 гр. (редувам орехи и бадеми)
4. Пилешки бутчета 1-2 бр. (около 350 гр/бутчето) + 200гр. картофено пюре с 100гр. сирене (блендер)
- Пояснявам бутчета, понеже както всеки се е убедил че бонфилето излиза доста солено.. а на складова цена бутче (натурално-уж) 3.45 лв./кг в Бургас
5. Консерва риба тон - 160 гр. + някакъв зеленчук (я зелена салата, я доматки и краставички и доста др.)
6. Вечер преди лягане 200 гр извара + прясно мляко с блендера + 3 суп. лъжици зехтин
*Само да вмъкна към тази диета пия и суроватъчен протейн,бцаа и креатин, добавям към всичко това и 3 литра вода.
На кратко, това е което правя в момента и от скоро, затова не мога да говоря още за резултати. Очаквам вашите мнения. :)
Темата беше редактирана от Бау Мяу на 03.03.13 15:45.
Проблемат е само че работя 1 седмица нощни смени, 1 седмица дневни.. нося си храната на работа отразява ли се по-някакъв начин върху покачването на ММ. Разбирам че нощния труд не е подходящ за спортуващите, но живот, няма как..
При положение, че трябва да работиш, какво има да го мислиш дали се отразява или не? Няма смисъл да се тревожиш за това. Всеки прави каквото може, все пак.
05.03.13
18:06
*Млякото е за децата, големите хора пият БИРА
- Арнолд Шварценегер
:)
Има ли резултат от режима? Интересувам се защото не съм правил режими до сега и мисля да го пробвам твоя както се казва на готово...а тренировката къде я слагаш?
Извинявам се за късния отговор.. разбира се, че има ефект от диетата стига тя да бъде постоянна. Другото което е всеки има индивидуална диета спрямо грамажа на протеин, въглехидрат и мазнини. По-точно килограмите ти и най-вече начина на живот.. (физическа дейност) Както казват хората, не е трудно да направиш 1 ден диета. Трудно е да го правиш 365 дни в годината!