02.03.13
00:40
Добър вечер ! От вчера започнах да гледам сериала Спартак и ми направи впечатление че главния герой във филма Анди Уитфийлд има доста разлика в раменете. Тъй като и аз имам сходен проблем, въпреки че не толкова изразен както е при него но от същия вид се чудя дали има решение ?
Лявото рамо е отворено назад и според мен заема нормална позиция докато дясното е засукано напред.....
Някакви идеи защото се получава така и дали има оправия ? Доста съм скептичен предвид че с тези хора са се занимавали доста професионалисти преди създаването на филма и ако беше оправимо надали щяха да пуснат актьора в този му вид но все пак ?
Качвам снимка да се види за какво говоря ->
02.03.13
09:31
и аз мисля че е по-скоро нещо със светлината. гледал съм го 2-3 пъти сериала и не ми е направило нещо такова впечатление, а обикновено се заглеждам по такива неща
Не е от светлината хора... Ясно се вижда разликата.. То се отразява и на височината на гърдите както също се вижда.
02.03.13
16:46
Май и трапеца му е дефектен.
02.03.13
18:24
Не е от светлината. Тренирал ли си бойни изкуства преди?
03.03.13
14:41
При някои бойни изкуства ако държиш по-затворен гард, едното рамо доста често стои близо до брадата и се получава някакво състояние, в което то е повдигнато леко. Не знам защо, но съм го забелязвал при мои приятели и при мен.
Нищо му няма на раменете на тоя рахит, ето една снимка:
п.п. Само ми е чудно как си ги фантазирате тези работи... :D (wasntme)
05.03.13
12:38
Фантазията е хубаво нещо бе :D
казано от Old Timer на 03.03.13, 14:53:
Човека почина,хубаво е да си мериш приказките и да покажеш малко уважение ! Вземи качи една твоя снимка да те видим колко си корав,щом ги определяш толкова лесно хората :)
казано от El Tigre на 05.03.13, 16:56:
Човека почина,хубаво е да си мериш приказките и да покажеш малко уважение ! Вземи качи една твоя снимка да те видим колко си корав,щом ги определяш толкова лесно хората :)
Мирен тигре! :D Не знаех, че починал, просто му пуснах името през гугъл и дадох снимката за пример, че му няма нищо на рамената. А, че е слаб, това се вижда. :)
п.п. Не обичам да се снимам, но ще ти дам някои мерки - ръст 172см, 100 + килограма, стегната гръдна 125-6см, стегната мишница 45см, бедро 70 + см.
Мнението беше редактирано от Old Timer на 05.03.13 17:20.
казано от Old Timer на 05.03.13, 17:19:
казано от El Tigre на 05.03.13, 16:56:
Мирен тигре! :D Не знаех, че починал, просто му пуснах името през гугъл и дадох снимката за пример, че му няма нищо на рамената. А, че е слаб, това се вижда. :)
п.п. Не обичам да се снимам, но ще ти дам някои мерки - ръст 172см, 100 + килограма, стегната гръдна 125-6см, стегната мишница 45см, бедро 70 + см.
Интересни са ми размерите на талията и ханша ти на този ръст и тези килограми, както и %-та ти бф, или те не са важни и затова даваш само тези мерки...
Мнението беше редактирано от Николай на 05.03.13 18:31.
Гледам пак темата от къде почна,а пък къде стигна. И само между другото и 95 см да му е талията е за предпочитане пред
Всъщност не ме вълнува ако ще и 160 гръдна да имаш..Просто ми направи лошо впечатление коментара ти :)
Лека му пръст на Анди,играеше си страхотно ролята и физиката му подхождаше много на героя,дали е “слаб” не знам,доста добре се справяше като гладиатор,въпреки че няма 45 баници :D
05.03.13
19:41
казано от balabanov на 05.03.13, 18:55:
Гледам пак темата от къде почна,а пък къде стигна. И само между другото и 95 см да му е талията е за предпочитане пред
Изродски терлици. :D
казано от balabanov на 05.03.13, 18:55:
Гледам ти коментара и разбирам, че думичка не си разбрал от предходния ми коментар ...
1-во никъде не съм се давал като пример, не съм се сравнявал с някого и не съм се давал като критерий за “правилната” физика, докато OldTimer е и точно затова го попитах защо не е постнал процента си бф и размера на талията си, както и дали те не са от значние
2-ро това, че е за “предпочитане пред мен” е въпрос на мнение (а мен честно казано вашето мнение не ме вълнува особено). Постнал съм снимките за ориентир в дневника ми и още там съм го написал, а не за да се показвам пред някого, още по-малко за да ми използват снимките разни хейтъри като теб в подобни теми...
3-то това са вълнени чорапи, а не терлици :D
Мнението беше редактирано от Николай на 06.03.13 15:35.