нещо за сваляне

17.09.05
20:57

бе малко имам за сваляне от корема и гъзъ с извинение :) правя кардио тренировки но не мисля че тва ще ми е достатъчно някой ще ми препоръча ли нещо за сваляне на мазнините л карнитина ли беше за тва нещо от сорта

17.09.05
20:59

да л карнитина ще ти помогне. :wink:

18.09.05
00:16

Л-карнитин, Екстракт от зелен чай, фет бърнери, кофейн и още много, чийто имена не помна  :roll: . В М и Ф имаше добър каталог с хранителни добавки в броя за септември мисля.

Колко точно искаш да свалиш, какъв ти е стажа и колко пари ти се дават за добавката?

18.09.05
12:57

еми малко от гъзъ и корема искам да сваля :) нещо по евтиничко гледам има некво Л-карнитин с Коензим Кю 10 тва добро ли е ?

Най-евтиният вариант е Super fat burner на American Muscle. 15 лева са към 120 хапа или там колкото бяха, не си спомням. Взимай ги в по-големи дози, малко кардио, ниско въглехидратен режим, здрави тренировки и ще постигнеш целта.

За карнитина има статия в www.bb-team.org на раздел “Препарати”. Прегледай го, ако желаеш. Ако имаш други въпроси слушаме  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1