Химията фактор ли е за мускулното развитие?

06.03.13
04:01

Здравейте, нов съм в тренировките и спортуването като цяло.Интересува ме как се постига тяло като на Zyzz,Джеф Сайд тоест играе ли химията при такова тяло ? Или с правилното хранене, търпение и много тренировки може да се постигне ? Не говора за добавки или бустери, а за баш химия дали ще са инжекции или хапове няма значение.Благодаря предварително. Чудех се къде да пусна темата предполагам тук беше най-добре.

Ми има хора с тяло като неговото които са на доста химия... има такива които са и без химия... :)

Химията си е химия . Естествено , че с химия са ги постигнали тези тела . Анавар Т3 тесто Т-бол . В един форум видях тема точно как Zyzz чистел . Анавар Т3 клембутерол . Тоя Т3 е хормон прецаква ти секрецията на щитовидната жлеза и после трябва да приемаш хормона цял живот .... Има си рискове ,всеки сам решава . И без тия стероиди и хормони може да се постигне много , но точно тези които описваш ти гарантирам , че не са чисти на 100 % .

06.03.13
11:51

Ами за Зуз съм чувал разни истории, че накрая е взимал стероиди (химии както им викаш) но дали е съвсем вярно не знам. Още разни хора ги оспорват тия неща околко него, както и да е... Джеф Сеид мисля, че не взима “химия” поне твърди, че е чист. Тоест че взима само хранителни добавки а не от забранените медикаменти. Но само той си знае какво е взимал и какво не.
Такива тела като техните що пък да не се постигнат без “химия”. Зузз е имал доста голяма трансформация още преди да се боде с деката.
Но преди всичко си е качествената храна, трениране и почивка. Не ги ли изпълняваш тия неща, нищо няма да стане. Хранителните добавки не са заместител на здравословното и пълноценно хранене. Те просто сподпомагат процеса в развитието ти.
Зависи и с каква структура си (ектоморф, мезоморф, енодоморф). Има такива мезоморфни фрийкове които много лесно качват мускулна маса и имат големи резултати.

Джеф Сеид е голям лъжец ти му виж снимките на 18 годишна въздраст ... Може да се постигнат такива резултати  без химия , но не и за такъв период от време . Джеф Сеид има доста повече мм от Зуз и да не кажа и повече релеф . Колкото Лазар Ангелов не взима толкова и те ....

Но за да не те демотивирам или да те подтикна да се зобиш , ще ти кажа една история . Преди 4 години исках да си купя китара , но бях студент и нашите не ми позволиха , защото съм бил голям вече късно било да ставам музикант , но аз си купих въпреки , че знаех ,че няма да свиря като Стив вай . Научих се сам и си ми е страшно хоби и не съжелявам въпреки , че не съм най-добрия . И с фитнеса е така , и да не станеш като тях , ще станеш по-добър от това което си в момента .

http://www.youtube.com/watch?v=MI5snbG75B4
Грег Плитт ми изглежда по-натурален от тях , а и от клипа се вижда , че е лудо копе.. .

06.03.13
18:13

Тоя Зиз да му имам феновете човек, който се мисли за господ помпи си кока и стероиди това за мен е върха на простотията.

06.03.13
19:06

Мен ми е странно как му се кефите изобщо на тая вафла Зуз.... Тоя едва ли е тежал и 80 кила  като го гугалнах....

06.03.13
19:46

Повече фешънчетата и манекенчетата му се кефят на Зуз. Не ми харесва това, че е ръсил кока и прочие. Такъв човек не може да ми бъде за подражание.

Грег Плитт е Човека :] .

06.03.13
20:00

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304702_279069902198448_1377068316_n.jpg
inb4 hate от целия форум :@
а колкото до Зизз .. 1000 пъти е водена тая тема.. и е трита тая също на там се е запътила :Д 100%

Мнението беше редактирано от umad brah на 06.03.13 20:08.

06.03.13
20:08

Нали осъзнаваш,че има хора които тренират и за друго освен външен вид?

06.03.13
21:17

И ти си прав

06.03.13
21:56

Химията играе повече при бодибилдърите.При фитнес моделите - по-рядко.Може да станеш като тях,но трябва да си постоянен,да имаш много пари за добавки и храна.Всичко е възможно. :)

Зиз не случайно е починал,защото стероиди и дрога върви яката работа.Е тяло имаше,но си беше и лудак.Лека му пръст на човека,нищо против него,но не е пример за подражание,както беше написано по-горе.С Джеф Сайд не съм запознат,но предполагам и той не е от чистите.
Лазар Ангелов и той казва,че бил чист,а на други места казват,че ползвал това и това...Грег Плит е мощен,да.Не случайно е №1 в ТОП 10 най-естетични тела в света.Лазар пък е втори.  Не е важно обаче кой,какво е взимал,зобил и е или не.Важно е какво си постигнал,тъй като колкото и химия да гъчиш,ако няма положен труд в залата или във спорта,с който се занимаваш,е не само ненужно,ами и вредно.

Натурално до където може и до колкото те удовлетворява.Ако си решил,че трябва да си голям и нацепен - вземаш химията и ставаш. Изборът си е индивидуален.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1