17.09.05
21:42
Абе момчета,преди 2 години някъде чух,че можело да се използва свински протеин за качване.Причината била,че концентрацията му била по-висока и + това е много по-евтин.Не говоря за смески :lol: .
Има ли такова нещо,щото като ми казаха тогава се разсипах от смях :lol: .Може би като го пиеш тва продължително краката ти започват да се видоизменят в копитца,зурлата се оформя,вади се по свински глас и като говори човек могат да го разберат единствено прасетата на село и глиганите :lol: Кажете по едно мнение.
Аве и на мен една позната ми каза, че отишли двама типа в магазина й (за смески и такива работи) и казали, че искат два чувалчета свински протеини за фитнеса. Можеш да си представиш как се смях. Не ти препоръчвам да ползваш, защото за наще добавки не сме сигурни какво има а пък какво остава за тези на прасетата 8)
Свински протеин.... :lol: На зима като заколите прасето тва ти е свинският протеин.
17.09.05
22:28
лошото е че единия протеин може да е свързан с другия, :lol: демек може този който си купуваме да го мешат с такъв,говоря специално за фирмите,които го пакетират в българия. :lol:
То ще се разбера някой ден ако почнем всички във форума да грухтим :wink:
17.09.05
23:03
[quote author=“qk_bik”]лошото е че единия протеин може да е свързан с другия, :lol: демек може този който си купуваме да го мешат с такъв,говоря специално за фирмите,които го пакетират в българия. :lol:
е що да е лошо.. нали викаш че е мощен.. хем ще си пиеш без да ти е съвестно че вземаш помии, хем ще растеж като животно :-))
те така навремето като беше бионабола безпари, май слагаха настърган в протеините атлетик ;-)
17.09.05
23:29
ами като не ти пука че ще се тъпчеш с помии зимай кучешка храна тя е с 25% протеин :wink: