Въпрос относно тренировката ми

06.03.13
17:40

Здравейте,първо искам да се извиня ако съм объркал раздела,но съм нов тук.Малко инфо за мен на 15 години съм тежа 120кг висок съм 182см.От скоро започнах да тренирам но както се досештате за орелефяване.Взех си BCAA,л-карнитин и протеин.Та въпроса ми е за да се орелефя трябва ли да правя повторения с малко килограми и трябва да са ми леки или да ми е средно тежко?

06.03.13
18:39

На 15 си и тежиш 120кг... И искаш да се оралефиш... И питаш с какви тежести и по колко повторения трябва да ги правиш, че да ти излезне релефа (дет се вика)...
Първата ти задача е да свалиш всичките тези килограми. Това няма да стане с някакви си повторения с гиричките. За да отслабнеш ти трябва кардио- бягане, каране на колело и тн. Без кардио няма да отслабнеш. Също така и храненето е много важно, трябва да си на диета, няма как. Има много статии в сайта относно тренировките, кардиото, диетите и прочие. Потърси, прочети, образовай се.

06.03.13
20:43

Нещата не стават просто да отидеш в залата,да поблъскаш малко и това е.Диета!!!!!!!!!!Кардио!И правилна тренировка,която е доста по-сложна от това,което си питал!Успех

06.03.13
21:02

Аз имам хранителен режим изготвен от професионалисти ,тичам всеки ден за около час,исках просто да знам за тежестите.

07.03.13
00:57

Ако питаш конкретно за тежестите и повторенията,съветвам те да подбираш такива тежести ,че с тях да можеш да направиш 10-12 чисти повторения в серия.Щом се чистиш,почивката между сериите я прави 30-40 сек. най-много.
Но както и по горе са ти казали,без кардио и стриктна диета няма да се орелефиш.

07.03.13
07:24

Ами значи явно ще трябва повече инфо за мен.Попринцип съм борец и тежах 90кг изглеждах супер но треньора реши ,че трябва да си кача килограми ими така да се каже ми стимолира растежа на теглото с някакви хапчета.Кардиото е неизменна част от тренировките ми просто питах за  тежестите за да знам.И под релеф нямам предвид Лазар Ангелов ами просто оформяне.На мен ми личат килограмите най-много в бедрата и долната част на корема.
@El_ tiggeraso блогадаря ти за отговора.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1