06.03.13
20:30
Здравейте!На 20 год. съм студентка по фармация.Висока съм 173 и в момента съм 70 кг,преди да стана студентка бях 56 кг. Имах доста стегнато тяло тренирах 4 пъти седмично , като освен това всяка вечер тичах по 3км но сега нямам много време за тренировки,от една седмица почнах да ходя на фитнес но усещам , че не горя калории,усещам мускулите си по-стегнати.Правя по 40-50 мин. кростренажор ,около 20 минути колело и още толкова пътека ,както и коремни преси и упражнения за крака. Това достатъчно ли е? И ако не какво трябва да правя в фитнеса?Нямам режим на хранене но пък ям 1-2 пъти дневно като в менюто ми преобладават белтъчните храни,от 6 месеца не ям хляб и не пия газирано,но полза няма. Вече почвам да си мисля,че това че няма резултати е на психическа основа.
Искам да си възвърна предишните килограми,не се чувствам добре в това тяло!!Моля да ми помогнете с някой друг съвет какво да правя и как да се отърва от тези излишни килограми.Благодаря предварително :)
Всяка втора тема е същата като твоята. Разрови се малко, има милиони изписани неща.
Ами повярвай първо,че ще стане.От толкова много интервюта на бодибилдъри,които съм гледал всички изтъкват едно - първо визуализират желаното тяло и после работят за него.Бих ти препоръчал една интересна книжка “Подсъзнанието може всичко”.
А сега по темата.Прави интервални тренировки 4 до 5 пъти седмично по 45 минути максимум.Ако не знаеш какво представляват поразрови се.Доста добри статии има.Като хранене вече може да си избереш НВД или РБД.Като тренировка вече може да разгледаш някои от тренировките за жени. :)
Дано съм помогнал.
Поздрави!
07.03.13
00:39
Храненето е най-важно.Ако не се храниш добре,трудно ще постигнеш килограмите,които искаш.Аз като знам жените как се хранят,малко са ти две хранения.А тея 40-50 минути кростренажор - това трябва да ти е цялата тренировка като време. Това за психиката - има нещо вярно и там.Стресът и недоспиването също забавят постигането на желаните резултати.
8-9 часа сън,повече усмивки,правилно хранене и тренировки,и нещата ще се получат. Успех! :)