19.02.13
23:18
казано от PepesS на 19.02.13, 14:47:
офф хора просо искам съвети не упреци и да на 15 съм не виждам никакъв проблем ...
Проблемът е, че някак си имам чувството, че не искаш да слушаш предложените съвети и препоръки.
Не се обиждай. Никой не иска да те обижда! Това е форум за фитнес и здраве. Хората тук си желаем доброто.
Стига с това “отслабване”. Килограмите не са толкова важни, а красотата на образа на огледалото - извинявай, но няма как да не се съгласиш с това. Малко ми прилича твоето на ... зомбиране!
Тренирай си, яж си добре (достатъчно,без глад) и ще изглеждаш прекрасно,това е гарантирано. Много се втеляваш, нервираш и обсебваш от едно число на кантара.
И наистина, пусни снимка да те видим колко си “проблемна”. Доста е възможно да преувеличаваш . . .
ми да, и аз с добра умисъл ти го казах и споделих опита си :) - бях между 42 и 44 и се чувствах дебела на 13-14 :)
ама ти си знаеш най-добре
Нормално си ям и тренирам но просто искам да свалям снимка ще пусна когато имам
казано от PepesS на 17.02.13, 14:36:
това са си моите кг така се харесвам и чувствам добре
(wasntme)
Опитвам се да не гледам кантара толкова но не мога просто съм прекалено ниска много кг идват пък и след две седмици съм на турнир и май ще качвам категорията :( Ето ви снимка доказателство че имам да свалям ...
Ухааа,супер си,защо искаш да сваляш,аз това целя,а някой си го имат и не го оценяват :P Не се шегувам-много си добре,перфектно даже ;)
I think i’m fat… То всичкото е мания по скоро от както тренирам и така което осъзнавам че не е добре нито за физическото нито за психическото ми състояние ... Иначе благодаря ти мацка :)
Пишете нещо хора :D И съвети критики абе само пишете нещо защото никва идея нямам почвам НВД и след 5-6 дена съм като парцал и преяждам .. И от това задържам кг и пак се садвам ...
Днес попрекалих с всичко ... Но какво толкова 1 път съм си позволила това ми е нещо като зареждаш ден :D hhaha
казано от PepesS на 23.02.13, 11:44:
Пишете нещо хора :D И съвети критики абе само пишете нещо защото никва идея нямам почвам НВД и след 5-6 дена съм като парцал и преяждам .. И от това задържам кг и пак се садвам ...
казано от PepesS на 23.02.13, 20:45:
Днес попрекалих с всичко ... Но какво толкова 1 път съм си позволила това ми е нещо като зареждаш ден :D hhaha
И аз съм точно така (giggle) Даже и на кг и ръст, май и като телосложение (giggle)
23.02.13
21:13
Ще ти го кажа кратко и ясно от гледната точка на мъж(момче :D )...ако целиш още да отслабнеш(повече от това) чисто и просто България губи една от своите красиви жени ... според мене не сваляй повече ,за да не си докараш беля,защото на снимката си много добре :) !
Може би коментара ми “звучи” като лоша новина за теб ,но наистина вслушай се в хората ,които повече разбират-обръщай внимание на огледалото(в този случай) ,а не на кантара :) .
Ееееемм... то с всеки изминал ден намразвам го тоя кантар като се тегля е много зле за това и сега нямам :D Иначе 10х за положителните мнения явно само аз не мога да видя нещо хубаво в себе си както и момчето което харесвам явно си пада по кифли :D ( има и други хора ) но се пак негативните мнения ги игнорирам :D
Мнението беше редактирано от Петя на 23.02.13 21:19.
казано от патето на 23.02.13, 21:01:
казано от PepesS на 23.02.13, 11:44:
казано от PepesS на 23.02.13, 20:45:
И аз съм точно така (giggle) Даже и на кг и ръст, май и като телосложение (giggle)
Майтапиш се :D
23.02.13
21:34
Промени мнението за себе си,това ти пречи :) .Мислиш си ,че не си хубава..еми погледни горната снимка пак и се разубеди.Казвам ти,че си много добре.И гледай да не отидеш в другата крайност сега -заради момчето ,което харесваш да напълнееш ! Това ти го казвам,защото проблема според мен идва от това ,че си втълпяваш ,че си пълна ...и лесно може да си втълпиш обратното :).
Не за втълпяването на обратното никога била съм 44 кг и пак се чувствах мнооого дебела никога не съм си се мислила за слаба така че по скоро да се мисля за хипер мега адски дебела ..
Сравни си телцето с приложената снимка на жена,която реално е хипер-мега-адски дебела и спри да се филмираш.
Иначе сериозно,за сваляне и дума не трябва да става.Ще си направиш кофти услуга.
ПП
Слагай малко препинателни знаци от време на време,ей така,за разкош или пък главни букви,че постовете(особено последния) ти трудно се четат :D .
казано от PepesS на 23.02.13, 21:18:
както и момчето което харесвам явно си пада по кифли :D
Оу. Това била работата значи. ;)
И аз така си се чувствах дебела, докато не си намерих подходящото гадже ;)
А запетайките са хубаво нещо :) Както казваше една “госпожа” - “те се използват за красота” (giggle)
Ще има ли ефект от НВД ако включа 1-2 плода на ден или да правя разтоварващ ден в който има малко повече въглехидрати ?
Много я мислиш храната , а не наблягаш достатъчно на тежки тренировки.
Яж качествена храна и резултатите ще дойдат . Яж си ги 2та плода на ден няма да ти провалят НВД.
Тренироките ми са кардио не знам как прецени че не са тежки ... Също са и по два пъти на ден :)
Щом имаш сила или по-скоро желание за тренировка след тренировката не ти е достатъчно тежко дори и кардиото , а и на 15г. да ми говориш за спазване на диети ... след това ще си блъскаш главата ; )
Ти си знаеш най-добре какво да си правиш с тялото , никой не съм аз
http://www.charlespoliquin.com/Blog/tabid/130/EntryId/1174/Fifty-Fat-Loss-Tips.aspx
Недей да тренираш само кардио и да разчиташ, че ще ти оправи проблема с мазнините. Силовите тренировки са тези, които повишават метаболизма трайно! С тежка тренировка за цяло тяло и многоставни упражнения ще изгориш доста калории, също така. Развита кардио-респираторна система подпомага разграждането на мазнини (защото е необходим кислород за този процес). Но това означава да правиш високоинтензивно кардио, а не два пъти на ден по-леко.
Не знам как тренираш, не видях никакви показатели, затова ще спра дотук.
За диетите знаеш мнението ми, както и по-рано писах.
2 плода на ден едва ли ще навредят. По-скоро мисля, че ще помогнат. Фруктозата в плодовете не покачва инсулина, освен това е необходима за нервната система.
На 15 си. Метаболизмът ти е достатъчно бърз, за да сваляш лесно. С драстични диети ще постигнеш само обратния ефект.
Щом не издържаш, значи ти е строга.
Не би следвало 2-та шкафа дрехи да са ти приоритет (или пък да се харесаш на момче, “което си пада по кифли”), а здравето .
Не бъди слаба , а ни покажи , че можеш да постигнеш целта си
Даваме ти съвети за твое добро , никой не се опитва да те ,,напада’‘.
Е добре не виждам смисъл да ви казвам и показвам каквото и да е .. Явно всички които спортуват трябва да са мускулести различни хора различни приоритети и аз не виждам нищо лошо да искам да съм си старите кг и визия .. Но какво д аобеснявам повече като няма смисъл
казано от PepesS на 02.03.13, 22:25:
искам да съм си старите кг и визия
Предвид, че си пораснала, едва ли ще успееш да се смалиш обратно (писах ти и за моя опит). Свалянето на някой друг килограм зимна мазнинка (каквато е нормално всеки човек да натрупа) можеш да отложиш за след 1-2 месеца, когато времето ще бъде по-топло и от само себе си ще предразполага към отслабване. Биоритми.
Питаш за съвети. Чат-пат можеш и да се вслушваш в тях. Питаш за плодовете - получаваш отговори. Ако някой ти каже нещо различно, ще имаш и още една гледна точка.
Беше споменала, че ще се пускаш на състезание по кик-бокс. Не виждам нищо фатално да бъдеш в горната категория и за следващото състезание да прецениш къде искаш да си. Може да се окаже дори, че в горната категория си по-успешна. ;)
Другото, с извинение, са си пуберски истории.
Се пак благодаря за мненията продължавам с режима и тренировките и дневника естествено :) :D Ще пускам и снимки пък после кажете , че не ми трябва диета и отслабване :)
Мнението беше редактирано от Петя на 03.03.13 15:02.
Реших да пиша понеже мислих много за това какво правя с здравето си и с нашите защото и те се притесняват.. Взех решение :) Ще сваля още 5 кг след състезанието и ще си ги поддържам мисля , че така е най добре :) Не пиша в момента много защото е хубаво времето и го използвам след състезанието пак ще почвам да пиша тренировките ми и храната и ако има нещо което бъркам ще очаквам поправки :)
теглих се 2 кг съм над категорията .. някаква идея да ги свалям ? Незнам мн трудно свалям или е заради храненето това ?
Хора колкото повече гладувам нищо не свалям няма да стане моята работа :D Усещам как ще свалям на състезанието или ще играя на 60 кг :D Но се пак след това състезание спирам с маниите че тая седмица съм като парцал заради тея тъпи кг /... Нямам сили и за кросчета пък два кг са бая за толкова малко дни
07.03.13
11:12
за спешно сваляне на кило-2 ЕДНОКРАТНО разбира се -по-добре чай със сена-на следващата сутрин си готова :)
Мерси но не знам какво ще ми помогне сега отивам да карам колело и да изкачвам малко стъпала утре сутринта ще бягам ..