08.03.13
00:06
Здравейте!Искам да ви попитам кой от тези два вида протеин бихте ми препоръчали да си взема - MUSCLETECH 100% Premium Whey Protein Plus или BSN Syntha-6? И също така удачно ли е да се комбинират със следните аминокиселини - UNIVERSAL 100% Beef Aminos 400 Tabs или ще е по-добре ако първо изпия протеина,а после аминокиселините или обратно,или да си взема само една от добавките?
Благодаря предварително! :)
08.03.13
00:28
Syntha-6 е последното нещо, което бих препоръчал на някой да си купи. От друга страна.. другият е на MuscleTech, тъй че по-скоро разгледай сайтовете и си избери други 2, от които да ти кажем кой да е :P
08.03.13
00:48
казано от Ради Хаджирадев на 08.03.13, 00:28:
Syntha-6 е последното нещо, което бих препоръчал на някой да си купи. От друга страна.. другият е на MuscleTech, тъй че по-скоро разгледай сайтовете и си избери други 2, от които да ти кажем кой да е :P
Защо не MuscleTech?
08.03.13
00:50
Много са скъпи, а не предлагат нещо по-специално :)
казано от Ради Хаджирадев на 08.03.13, 00:28:
Ами тези протеини ги разглеждах в силабг и отзивите към тях бяха много добри,а ми се струва,че са на добра цена.
08.03.13
00:54
MuscleTech-а го имаше за 81лв някъде ако не се лъжа, струва ми се изгодно, колкото до синтата изобщо не се занимавай с нея, супер неизгодно излиза, заради голямото съдържание на въглехидрати.
Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 08.03.13 00:58.
08.03.13
01:17
По принцип едни аминки никога не са ти излишни, но специално тези са с много лош профил според мен
08.03.13
01:19
Напълно излишни :)
08.03.13
01:59
Ако не си набавяш достатъчно само от храната, то вземи си ;)
казано от Владимир Димитров на 08.03.13, 00:54:
MuscleTech-а го имаше за 81лв някъде ако не се лъжа, струва ми се изгодно, колкото до синтата изобщо не се занимавай с нея, супер неизгодно излиза, заради голямото съдържание на въглехидрати.
Има го още и с 1 прайс мач можеш да докараш прилична цена за марката :)
Синтата я харесват заради плътния шейк и наистина страхотния вкус, но само до там.
Можеш вместо аминки да си вземеш едни витаминчета - Now adam, Opti men или някаква Daily formula ;)
казано от AgBOKATA на 08.03.13, 11:15:
казано от Владимир Димитров на 08.03.13, 00:54:
Има го още и с 1 прайс мач можеш да докараш прилична цена за марката :)
Синтата я харесват заради плътния шейк и наистина страхотния вкус, но само до там.
Можеш вместо аминки да си вземеш едни витаминчета - Now adam, Opti men или някаква Daily formula ;)
А може ли да ми кажеш витамините с какво точно ще ми помогнат :? И те ли ще имат сходно действие като това на аминокиселините :?