28.05.04
14:24
dosta temi za b12,no v nikoq ne namerih da pi6e po kolko se priema.Zna4i sitoaciqta e slednata edin poznat iska da vzima,4uval sum 4e se vzima po edna ampula(1000) prez den,no iskam da 4uq i kompetentno mnenie,sled kato(nadqvam se s va6a pomo6t) mu sastavim programa lekar 6te proveri dali e za nego.Na4i pi4a e 60kg i smqta da vzima i ne6to ot roda na tribestan.A ako ne stavam nahalen moje li da vi pomolq da kajete i po kolko folieva kiselina da vzima,za6toto az nqmam predstava. Blagodarq predvaritelno
Еми маи никои не знае.То и аз много се интересувам от това ама.....Маи ще ида на лекар.Аре поне някои да каже на какъв лекар да ида да ми каже как да го взимам и кога.Мерси
men kat pisah mi otgovoriha na 3-4 dena po edna ampula 1000 edinici max 10 ampuli aqz si bih 4 i sprqh ama ka4oh na sila kam 15 kila ot leg
18.06.04
22:18
tsukero samo tova li. Ami masa malko ne kachi li ??? i s folieva kiselina li gi zima ? I zashto sprq na 4 tata te ne sa skapi ? Az mislq sq da si biq 6-7amp. kazaha mi na sedmica po 3 max. nai dobre.no shte vidq kakvo she stane