Окосмяване?

08.03.13
17:26

Зимата не съм се епилирал и забелязах, че понякога излизат ми червени малки пъпчици и по късне излиза косъмче от тях? Навярно ми растат нови косми? Вече такива ми излезнаха на бицепсите отвътре около 4-5 с руско стабалце и 1 по тъмен. На 27 години съм, тренирам 2 години, нищо не пия нито съм пил...

Като чистя гърдите и когато тръгнал да ми растат нови,първо има червени точк

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 08.03.13 19:56.

08.03.13
20:30

А това са най-вероятно нови които за първи път растат?

RA

08.03.13
20:42

Аз съм на 20 и от вътрешната страна на бицепса (и на двете ръце) имам пъпчици, но косми още няма. Може и да имаш алергична реакция към нещо. Може и да са косми които не могат да пробият кожата вследствие на което се получава този ефект. Аз мисля, че трудно пробиват и се получава възпаление.

Малко паянтово мнение съм ти написал.:D При мен,когато излиза новият косъм,се появяват тези червени точки,за които предполагам говориш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1