16.09.05
12:48
Хора и да съм ви омръзнал няма да спра да питам :)
а бе исках да ви попитам с какво е най добре да взимам Гейнър да Нутрим за да кача маса ? С протеин или с Креатин или с нещо друго ?
аз в момента зимам геинер с протеин: геинера преди и след трен протеина след трен и преди лягане !
16.09.05
13:24
Използвай търсачката!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8941&highlight=%E3%E5%E9%ED%E5%F0
16.09.05
16:36
Съгласен съм:)
17.09.05
09:24
и аз ги взимам горе долу по същия начин..гейнера преди трен само защото след тренировка ако го пия е възможно да се качат излишни кг. След тренировка пия протеинче и глутамин...А в дните който не тренирам си пия сутрин гейнерче след училище протеин и преди да си легна глутамин.
17.09.05
20:53
тва за преди лягане .... ще го приема кат виц.... преди лягане не требе да се приемат прости въглехидрати !!! само бавен протеин ! щото намалява нивото на хормона на растежа а тия прости въглехидрати само ще ти се лепнат кат мазно :lol: :lol: :lol:
тва за преди лягане .... ще го приема кат виц.... преди лягане не требе да се приемат прости въглехидрати !!! само бавен протеин ! щото намалява нивото на хормона на растежа а тия прости въглехидрати само ще ти се лепнат кат мазно :lol: :lol: :lol:
явно не си ме разбрал геинера го пия само преди и след трен, а протеина след трен и преди лягане !
18.09.05
12:29
Еми спазвайте някаква елементарна пунктуация! И аз нищо не разбрах :evil:
18.09.05
15:14
офф топик.... дам така е нищо не разбрах :x