14.02.13
01:26
Поръчах няколко кг бца, но вкуса е доста тегав. Моля хора, които са се сблъсквали със същия проблем и имат решение да го споделят. Лично аз ще го прижаля, но част от аверите немогат :(
Погледнах, че може да се добавя бърз въглехидрат като декстрозата към бца-то. Удачно ли е ?
14.02.13
11:43
Захарта според мен не е особено добра идея.
По-скоро смеси тези ВСАА с някакво количество овкусени такива.
Това значи допълнителни разходи, разбира се...
казано от Кольо Пияндето на 14.02.13, 11:43:
Захарта според мен не е особено добра идея.
По-скоро смеси тези ВСАА с някакво количество овкусени такива.
Това значи допълнителни разходи, разбира се...
Идеята е да не се оскъпяват прекалено много. Сетихме се за друго - мултивитамини на таблетки, от тези разтворимите ?
14.02.13
12:24
Пробвай със степчета нещо от този род :)
Най доброто, което можеш да направиш е да разтваряш в натурален сок от цитруси. Сока от грейпфрут се справя отлично с туширането на вкуса на подобен род добавки.
15.02.13
18:49
Добре ли се разтварят във вода ?
Да доста добре, днеска пробвах със сок от грейпфрут и е доста добре !
Мислех си за вариант от онези концентрати от сокове където ги има по баровете - сок от нар, касис или нещо подобно. Дали ще е фатално предвид, че са концентрат ?
16.02.13
00:40
Супер ....значи може да си ги разтваряш в каквото си искаш ;) може да пробваш с обикновенните пуншове от магазините :)
Мнението беше редактирано от Georgi Dobrev на 16.02.13 00:40.
08.03.13
20:56
Днес дойдоха и моите БЦАА от бълкпаудърс.Незнам как при теб се разтварят доста добре ама при мен тоя номер нестава.Днеска 5мин ги дрънках в шейкър с топче за разбиване и неискат и неискат да се разтварят.Прахта си седи във водата и не се разтваря отделно се лепи по стените на шейкъра и има вкус на конски лайна.Пробвах само на 1 доза 15гр да сложа малко степче и горе долу се оправя вкуса ама пак остава 1 такъв гаден дъх след това който ти убива и желанието за тренировка и всичко.
П.П. Сега се сетих че ако се добави какао понеже му е по силен вкуса може и да не се усеща истинския вкус.Ще е малко горчиво но по добре да горчи отколкото да се пие с тоя вкус в момента ...
С какао стана още по отвратително.Предлагайте други варианти
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 08.03.13 22:27.
казано от MARTO_CSKA на 08.03.13, 20:56:
Днес дойдоха и моите БЦАА от бълкпаудърс.Незнам как при теб се разтварят доста добре ама при мен тоя номер нестава.Днеска 5мин ги дрънках в шейкър с топче за разбиване и неискат и неискат да се разтварят.Прахта си седи във водата и не се разтваря отделно се лепи по стените на шейкъра и има вкус на конски лайна.Пробвах само на 1 доза 15гр да сложа малко степче и горе долу се оправя вкуса ама пак остава 1 такъв гаден дъх след това който ти убива и желанието за тренировка и всичко.
П.П. Сега се сетих че ако се добави какао понеже му е по силен вкуса може и да не се усеща истинския вкус.Ще е малко горчиво но по добре да горчи отколкото да се пие с тоя вкус в момента ...
С какао стана още по отвратително.Предлагайте други варианти
Проблема за вкуса е, че прекалено много държите на него. Всички в началото както и отчасти аз мрънкахме обаче после се промениха нещата. Иначе от към разтваряне не се разтварят напълно винаги остават малки парченца, но нищо фрапиращо. Лично аз съм много доволен както и аверите, които скочиха на офертата. Това е най-добрия продукт ! Знам за какво плащам и какво получавам.
Купувам си натурален сок (или колкото е натурален) ръчкам 150-200мл и добавям 300-400мл вода. Доста се пени но за ИНТРА не ми пречи защото после спада :)
09.03.13
11:22
И аз не се захващам попринцип за вкуса но има неща като това от които ми се гади.Примерно креатин етил естер който е много горчив изобщо не ми пречи и си го пия без проблем с вода.Това просто има един такъв гаден дъх от който ти се повдига.Аз не държа да ми е вкусно, а да не е толкова отвратително че да неможе да се пие.