Kak ви се струва ?

Темата е заключена.
HE

18.09.05
15:10

7:00 - 1 кофичка кисело мляко със 2 белтъка 5 лъжички орехи + 1 лажица мед и 1ин резен лимон +банан

10:30 - 100г пиле + 1на ябалка или банан

14:00 - 1 кофичка кисело мляко със 1 белтъка 4 лъжички орехи + 1 лажица мед и 1ин резен лимон

15:00-17:00 - тренировка

17:15 - 1 кофичка кисело мляко със 1 белтъка 3 лъжички орехи + 1 лажица мед и 1ин резен лимон

18:00 - каквото е наготвила маика ми(избягвам паржено и мазно) но тука да подчертая че тва като е след тренировка и съм мнооо гладен и ям наи-много(не се тъпча)...

21:30 - 1 кофичка кисело мляко + (за тва тука незнам сус какво да го комбинирам чудя се между 1ин банан, 1 лъжица мед или лимон ... чакам вашия савет...)

предимно лесно качвам маса и предимно лесно изчиствам(но се стремя вазможно наи малко да качвам злокачествена маса)
181см 70кг  17г 

вапроса ми е дали този режим е добар за качването на чиста мускулна маса и ако не е какжо да подобря по него?!

благодаря ви предварително :) !!!!

БЕЗСМУРТИЕ!!!!!!!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:44.

18.09.05
17:56

Ами според мен ти е много еднообразна храната.Освен това от опит знам, че от прекалено много мляко стомахът се разтройва(поне при мен е така :D ). Няма да е зле да вкараш и още малко въглехидрати преди и след тренировката пробвай да смешиш млякото с овесени ядки аз така правя. УСПЕХ  :D :D

18.09.05
18:46

Не знам защо толкова много орехи ядеш, за сметка на другите неща. Според мен ти трябва повече месо, яйцата ги вкарай целите, не само белтъците, повече млечни продукти (сирене, извара). 100 грама месо за цял ден нищо не е, това е половин пържола. Виж вместо орехи и други неща да ядеш, че орехите не са най - качествения източник на протеин пък и трудно се усвояват.

HE

18.09.05
18:57

ами аз месо ям след тренировка... маика ми готви се меса пак сиренето съм го заместил със кашкавал и ям по 200-250 гр след тренировка ама просто сум го забраил да го вместя...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1