Какъв креатин да вимам

10.03.13
20:09

Досега на сам приемал креатин. Решил съм да започна, но искам да пия качествен разглеждайки форуми и магазини се спрях на  German Creatine може ли да ми дадете мнение за него.

10.03.13
22:09

Няма значение марката само гледай да е монохидрат

10.03.13
22:12

казано от Cobretti на 10.03.13, 22:09:

Няма значение марката само гледай да е монохидрат

Защото ако не е монохидрат ще е 100 на 100 по-добър!

10.03.13
22:16

Доказано е че монохидрата има най-силен ефект,а и аз го казвам от опит

10.03.13
22:28

казано от Cobretti на 10.03.13, 22:16:

Доказано, е че монохидрата има най-много странични ефекти, и освен това трябва да се пие циклично! През периода, който не пиеш креатин какво става с ефекта? Или той е с продължително освобождаване (около месец) ?!

10.03.13
22:33

Muscle Pharm Creatine този е евтин и качествен навсякаде го хвалят и аз в момента го пия и съм доволен.

10.03.13
22:35

Първо, айде гледай къде пускаш теми! Второ, за креатина толкова е писано, че няма какво повече да се каже.

10.03.13
22:49

казано от Cobretti на 10.03.13, 22:47:

казано от K0m3r на 10.03.13, 22:28:

Доказано, е че монохидрата има най-много странични ефекти, и освен това трябва да се пие циклично! През периода, който не пиеш креатин какво става с ефекта? Или той е с продължително освобождаване (около месец) ?!

:D :D :D

Ти май не си пил монохидрат а?

казано от K0m3r на 10.03.13, 22:28:

Ти май въобще не знаеш за какво говориш, а?

11.03.13
07:59

Благодаря ви да и аз знам че монохидрада е най-добър и такъв ще си купя. Може ли да ми кажете също колко време е желателно да съм тренирал преди да почна да пия креатин, защото и относно това съм чувал много различни мнения. Аз лично и преди съм тренирал усърдно, но зимата спрях за около 2-3 месеца сега отново тренирам вече съм около месец в залата и върнах старата си форма. Какво мислите мога ли да започна да пия креатин или по добре да направя още малко тренировки преди това

Може веднага да го почаваш. Така или иначе ще му трябва време, за да почне да се усеща :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1