Отслабване и стягане на дупе и бедра?

10.03.13
18:44

Здравейте! При мен проблема са дупето и бедрата. От средата на месец януари започнах да се съобразявам какво и по колко хапвам, започнах да правя упражнения (коремни преси, клекове, лицеви опори и др.) и успях да отслабна и да се стегна малко. Само, че сега ми остава да сваля още малко килограми и по-точно имам излишни мазнини точно под дупето и вътрешната част на бедрата също е отпусната. Работата е, че нямам абсолютно никакво време да ходя на фитнес. Опитах се да съчетая фитнеса със задълженията си, но не се получи. Моля ви, препоръчайте ми някакви упражнения за стягане на вътрешната част на бедрата и дупето.

10.03.13
19:35

А за 10 мин скачане на въже или кардио имаш ли време ?

10.03.13
22:17

Аз тренирам от 20:00 до 22:00. Какво значи нямам време.
Ходим си на работа, децата си гледаме и... има ли желание, ако трябва и в 23:00 ще тренирам.
Като бях по-млад съм тренирал и в 2 през нощта. Толкова много енергия имах, че се чудех какво да я правя... :)
Така, че вземи си намери време за тренировки, а не оправдание.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1