Дневникът на Ели :))

Темата е заключена.

10.03.13
18:49

Здравейте, казвам се Елена и съм почти на 16. Не знам точно какво се прави с дневниците, защото съм нова, но се надявам да ми помагате и да ме окуражавате! :) От 5 февруари спазвам 90 дневната диета и тичам поне 2-3 пъти седмично, правя коремни преси, клекове и напади и упражнения с гирички 2,5кг. Коремът ми беше 98 в началото, а сега е 90; талията и ханша също са ми намаляли и съм свалила 3-4кг общо. Истината е, обаче че направих няколко нарушения в диетата и понякога изпускам тренировка от мързел и липса на воля... Знам, че трябва да се стегна, защото ми остава още малко време до лятото и не искам това да е поредното, в което няма да се чувствам добре в бански! Освен това съм ниска - 165см. Трябва да сваля минимум още 5кг. и искам да си хвана момче, защото имах дълга почивка от това. Освен това се опитвам да спазвам и лунната диета + 90 дневната, за да ускоря отслабването. Моля ви посъветвайте ме как да се мотивирам повече, вие имали ли сте проблем с отслабването и стягането? И дори ме критикувайте, ако решите, че това помага. Приемам всякакви мнения, мерси предварително! :)

10.03.13
22:43

Честит дневник и успех с целите ти! :)

11.03.13
19:49

казано от tomboxer на 10.03.13, 22:43:

Честит дневник и успех с целите ти! :)

Благодаря, подобно! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1