AX Stimulant X 1-MetiQ срещу Animal cuts

06.03.13
14:17

Здравейте,
Знам че това сигурно е доста често задавам въпрос, но кой от 2-та продукта би ми свършил по добра работа според вас?
1.На 28 години съм, тренирам 4 пъти в седмицата силово, като след тренировка правя по 20-25 минути кардио на крос тренажора, 82 кг - 170 см височина - цел - 75 кг.Ядене 3 пъти на ден, като не следя кой знае колко  какво ям просто ограничавам количеството и боклуците в храната.Мисля който и от 2-та продукта да избера да направя 2 цикъла с него.
2. Тренирам сутрин към 7 часа, кога е препоръчително да вземам продукта който ми препоръчате?

06.03.13
20:06

казано от ANTIKILLER на 06.03.13, 14:17:

кога е препоръчително да вземам продукта който ми препоръчате?

Когато промениш това:

Ядене 3 пъти на ден, като не следя кой знае колко  какво ям

06.03.13
20:48

Никой продукт не би имал успех,ако не спазваш режим,особено що се отнася до храненето с цел отслабване!Но все пак да ти отговоря на въпроса:на АХ съм използвал други продукти и не бях много доволен.Докато с Анимал един приятел свали от 2 цикъла към 10кг,така че определено Анимал

06.03.13
21:08

казано от Тайсън на 06.03.13, 20:06:

кога е препоръчително да вземам продукта който ми препоръчате?

Когато промениш това:

Ядене 3 пъти на ден, като не следя кой знае колко  какво ям

под това, че не следя какво ям много нямах предвид, че ям някакви боклуци и т.н. Просто нямам време да следя дали ям правилното количество въглехидрати, мазнини, протейни. Спазвам долу-горе стриктен режим без някакво вманиачаване.

El_loco благодаря, и аз май-мисля да се насоча към 2 опаковки енимъл

БО

07.03.13
16:33

Пробвал съм стимуланта, останах доволен от към енергия, но до там. За Animal нищо не мога да кажа.

EP

09.03.13
11:45

казано от El loco на 06.03.13, 20:48:

Никой продукт не би имал успех,ако не спазваш режим,особено що се отнася до храненето с цел отслабване!Но все пак да ти отговоря на въпроса:на АХ съм използвал други продукти и не бях много доволен.Докато с Анимал един приятел свали от 2 цикъла към 10кг,така че определено Анимал

От цялото ти мнение се разбра всичко друго, но не и защо определено Анимал ?
Казваш, че си пил други продукти на марката, но не и конкретния продукт, също така твоя приятел (друг човек, не ТИ) е свалил килограми с Анимала.

10.03.13
17:03

Осещам леко заядлив тон,но въпреки това ще отговоря.1.ако имаш представа от добавки,ще знаеш,че анимал са една от най-известните серии,а cuts е в топ 3 на най-добрите бърнари.2.виждал съм резултатите от анимал

10.03.13
17:06

Анимал не съм пил, но от стимуланта съм доволен. Изпих 1/2 опаковка и бях позачистил добре. Даваше енергия през целия ден без брутален кик или нещо такова.

11.03.13
10:12

СтимХ не става вече, твърдо за АКътс и яко кардио :)

11.03.13
11:16

За мен поне Animal Cuts е превъзнасян прекалено много без реално да има защо.

Определено вътре има всичко, което по принцип се слага във фатбърнърите - термогенни съставки, диуретици, тироидни стимулатори и инхибитори на кортизола, както и някои други. И определено съдържа огромно количество кофеин, така че ефектът няма как да не го почувства човек. Сложили са и доста екстракт от зелен чай/EGCG. Това е вероятно най-често слаганата комбинация във фатбърнарите - зелен чай и кофеин, въпреки че ефектите от зеления чай адски много се преувеличават от производители и търговци.

В същото време за много от съставките на Кътса няма много ( или изобщо няма) доказателства от клинични изследвания, които да показват че те действат и са ефективни при отслабване. А за повечето действащи съставки, дозите в продукта са прекалено ниски. Примерно, в комплекса за контрол на кортизола (Cortisol Inhibiting Complex) има съставки за които има някакви доказателства, че действат; но като са сложили толкова много други съставки в комплекса, това гарантира че действащите съставки се разреждат. Просто за да има повече буквички по етикета.

Така че аз по-скоро бих гледал за продукти с по-малко съставки, но в добра дозировка. И кофеина не е сред тях, защото има далеч по-приятни начини за набавянето му.

11.03.13
12:10

казано от Solomon Kane на 11.03.13, 11:16:

И кофеина не е сред тях, защото има далеч по-приятни начини за набавянето му.

Мда, директно на таблетки, а е и евтин. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.03.13 12:11.

30.03.13
22:25

Миналото лято пих AX Stimulant X 1-MetiQ със добре спретнато НВД 4 пъти седмично кардио на вело аргометър по 35 мин на лесна степен със 38-40км скорост изпих цялата опаковка и бях -5.5 кг.... супер разочарован :) Първите 5-7 дена го усещах леко от към енергия след това все едно пия бомбонки олипс :) и първите 3-4 дена по трудно заспивах но след това се нормализира съня ми и това е от мен :) Сега влязох в този раздел да търся мнения за нещо ефективно :) искам да взема някакво л-карнитинче до 30-35 лв и някакъв бърнър до 80-90 лв предложете нещо как е тоя Animal cuts някой който го е използвал нека драсне как е крайния резултат.. ?

30.07.13
11:29

АЗ лично комбинирам стимуланта с Lean Fx за да ми пази мускулатурата с него .Това го правя само един месец през лятото когато изкам да искарам максимално детайли ;)

Мнението беше редактирано от Best Body на 30.07.13 12:07.

31.07.13
10:17

казано от garret gt на 30.03.13, 22:25:

Миналото лято пих AX Stimulant X 1-MetiQ със добре спретнато НВД 4 пъти седмично кардио на вело аргометър по 35 мин на лесна степен със 38-40км скорост изпих цялата опаковка и бях -5.5 кг.... супер разочарован :) Първите 5-7 дена го усещах леко от към енергия след това все едно пия бомбонки олипс :) и първите 3-4 дена по трудно заспивах но след това се нормализира съня ми и това е от мен :) Сега влязох в този раздел да търся мнения за нещо ефективно :) искам да взема някакво л-карнитинче до 30-35 лв и някакъв бърнър до 80-90 лв предложете нещо как е тоя Animal cuts някой който го е използвал нека драсне как е крайния резултат.. ?

5.5 кг за 1 опаковка е повече от задоволителен ефект. Не виждам от какво не си доволен. Читав Л-карнитин за тези пари няма да откриеш, а ако си вземеш по-евтин няма да има голям смисъл, защото няма да го пиеш в “работеща” доза и няма да ти стигне до никъде. Най-добре се насочи Ацетил Л-карнитин на прах - PrimaForce предлагат такъв.
Добри фетбърнъри са - Stimulant X, OxyElite Pro, VPX Meltdown, Slim FX.

31.07.13
11:09

казано от Hvanatema на 31.07.13, 10:17:

казано от garret gt на 30.03.13, 22:25:

5.5 кг за 1 опаковка е повече от задоволителен ефект. Не виждам от какво не си доволен. Читав Л-карнитин за тези пари няма да откриеш, а ако си вземеш по-евтин няма да има голям смисъл, защото няма да го пиеш в “работеща” доза и няма да ти стигне до никъде. Най-добре се насочи Ацетил Л-карнитин на прах - PrimaForce предлагат такъв.
Добри фетбърнъри са - Stimulant X, OxyElite Pro, VPX Meltdown, Slim FX.

Да напълно си прав 5,5кг. си е добро постижение за една опаковка даже супер . Пий го в комбинация с л-карнитин за max ефект !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1