11.03.13
14:19
Здравейте.
Приготвил съм си, а и вече съм започнал един доста комплексен стак.
На 28г. съм, 186см. 90кг. с близо 6 години стаж с доста прекъсвания, но вече повече от година няма сериозни такива.
Храня се 4-6 пъти на ден, в зависимост от времето, което имам. Хапвам предимно свинско, пилешко, риба, ядки, кисело мляко, извара и яйца. Напоследък съм се поотпуснал малко с въглехидратите, но понеже стака ще ми стигне почти за 2 цикъла, съм решил да кача още някой кило в първия цикъл, макар и да се омазня, като съм замислил втория цикъл да е при НВД, до колкото успея.
Та така... сега за стака. Не мога да прилагам линкове заради блек-листа.
Креатин монохидрат на MEX - доза след тренировка, и доза след закуска.
Протеин PEAK Whey Fusion - доза след тренировка, и доза сутрин на гладно.
BCAA MEX - доза преди и по време на тренировка.
AI sports nutrition Maniac - доза и половина преди тренировка, като максимумът е 2 дози. Прикачил съм и профила на блендата.
Бета аланин на NOW - по 2 гр. сутрин, преди и след тренировка.
Цитрулин малат - 3 гр. преди тренировка.
Беатин анхидрит Trimethylglycine NOW - 1 гр. преди тренировка
Витамини ADAM NOW - със закуската или обяда.
Магнезий NOW - 400мг. преди лягане.
Omega 3 NOW - 2-3 капсули дневно.
Не съм правил подобен пост и не претендирам, че е правилно оформен. Ще се радвам да споделите мнения и препоръки.
По-здрави
Темата беше редактирана от бат` Ичо на 11.03.13 14:24.
Добре изглежда стака, но неможах да разбера защо ще приемаш преди тренировка бустера и отделния прием на - цитрулин, бета аланин и бетаин . Бустера го започни с 1 лъжица и така си определи толеранса. Имаш 4-6 хранения и смятам, че една доза от протеина само след тренировка ще бъде достатъчно. Бца-то не ми казвай, че е на хапчета, ако е си вземи на прах, а приема му ти препоръчвам да е 10тина грама по време на тренировката. Отностно Магнезия, Нау имат Калций+Магнезий ;)
приемам допълнително някой от добавките, защотооооооооооооооооооооооооооо
няма достатъчно цитрулин и бетаин в буустера, а бета аланин изобщо.
няма и да ти казвам, че бцаа-то е на хапчета, защото не е. 10 гр в доза, като 7.5 са левцин !!!
за калция мисля, че си набавям достатъчно от млякото и изварата.
моля “колегите” за още мнения.
ПО-ЗДРАВИ
Маниака е слаба ракия, и да удачно е да добавиш допълнително цитрулин за пъмп, а защо не за още по-добро напомване може да добавиш и агматин. И е ето като се замисли човек, е по-добре да си купи готов продукт с подобна бленда на описаните от мен нутриенти. Ако не си закупил Маниака по-добре го замени с по-качествен продукт от тази категория.
11.03.13
22:00
При наличието на 5 g креатин, 6 g бета аланин и 5-6 g цитрулин малат не виждам особена нужда от предтренировъчен продукт. Че и ВСАА имаш. Пий едно двойно кафе преди тренировка и ще ти е достатъчно.
казано от ncyborg на 11.03.13, 21:45:
Маниака е слаба ракия, и да удачно е да добавиш допълнително цитрулин за пъмп, а защо не за още по-добро напомване може да добавиш и агматин. И е ето като се замисли човек, е по-добре да си купи готов продукт с подобна бленда на описаните от мен нутриенти. Ако не си закупил Маниака по-добре го замени с по-качествен продукт от тази категория.
маниака го закупих за 50 лева по коледните промоции, вече съм го почнал.