Цели и резултати, възможни ли са или не?!

Темата е заключена.

09.03.13
19:06

Здравейте, всички! Нова съм тук  и още не знам как и с какво да започна своя дневник, но се надявам, че вие ще ми помагате и насърчавате, и надявам се с ваша помощ ще постигна всички това, което искам да постигна с тялото си, а то е следното: искам да стегна цялото си тяло, най - вече коремчето, дупето и краката :) (за краката мисля, че вече съм постигнала някакъв резултат, но все пак гоня перфектното.. ) Като начало нека да ви разкажа малко повече за себе си. На 18 съм и тази година съм абитуриентка. След около 70 дена искам като се погледна в огледалото да видя мечтаното момиче с мечтаната рокля от Оскарите и най - вече с мечтаното тяло, но за последното имам да работя още доста, та и за това реших да си направя дневник. (мисля, че ще ми действа стимулираща да продължавам с тренировките, а и с вашата помощ и напътствия мисля, че ще успея :) ). По принцип съм ниска - 162 и не съм дебела (или поне аз така мисля) 54 кг. съм. Мисля, че трябва да сваля още някой килограм, но съм сигурна, че повече имам нужда от стягане и оформяне. Мерките са ми според мен невиждани :дд. Невиждани, защото всичко ми е перфектно без едно-коремът. Гърди - 87 ; дупе - 88; бедро - 50; ръка - 27 ... и най- важната част за мен корем - 78???????? WTF???! Ммм да, ще има да се работи, нали?! Значи нека ви разкажа малко и за хранителния режим, който съм си направила и вече трета седмица го спазвам и мога да кажа, че ми действа отлично, аз се чувствам отлично, дори без упражнения свалих 6 см от талията си (преди 3 седмица тя беше 84 см. ;(( ). Признавам си, през тези три седмици много исках да тренирам, но някак си мързелът беше по - силен от волята ми, но вече съм решена да тренирам (особено след като видях резултата от хранителния режим) и да постигна някакъв забележим резултат.
Това, което искам е да имам здраво, секси и стегнато тяло ( или поне до колкото е възможно) до моя бал. Надявам се да ми пичете, да ме насърчавате, а дори и критикувате, всичко е добре дошло, стига то да ме дисциплинира, накара да тренирам по-усилено и да постигна това, което желая. Отново казвам малко ми е трудно да тренирам, защото нямам възможности да тренирам във фитнес зала и тренирам вкъщи, но съм изключително решена и да се справя с всички трудности и да имам мечтаното тяло.

10.03.13
19:43

Добре дошла и честит дневник . Щом режима върши работа не можеш ли да направиш 10-15 минутно кардио през ден ? И само да попитам : Това тяло ще го правиш специално за абитуриентския или ще го поддържаш и след това?

10.03.13
22:24

Здравей, Penev! Тялото го искам в до колкото се може перфектна форма до бала, а след това ще продължа да работя върху него и във фитнес залата, с повече уреди, за да може да бъде още по - красиво. Знам, че за 2/3 месеца не мога да направя кой знае ли какво тяло, но нали все от някъде трябва да тръгна :)

Менюто ми за днес беше доста кратко и мисля, че на доста хора няма да се хареса, нооо просто не се сдържах :)
Закуска и обяд нямаше, защото не бях гладна и чак към 16:00 изядох един шоколад, а към 18:00 си направих две яйца.
Тренировка:
30 мин. скачане на въже и още 1 час и 30 мин. подбор  от най - различни упражнения за корем, дупе, крака. Лично аз мисля, че добре се поизпотих и че шоколада вече го няма :)
Днес бях изключително ентусиазирана да тренирам, надявам се, че и утре ще бъде така. Утре тренировката ще я правя рано сутринта (ако успея да стана.. ;дд ).. за това пожелайте ми успех с така мъчителното за мен събуждане :)

10.03.13
22:36

Да ти е честит дневника и от мен! За да постигнеш нещо трябва да имаш мотивация и воля, а ти я имаш, значи ще успееш. Ако имаш някакви въпроси спрямо хранителният режим,тренировки - питай, ще помогнем. :) Дано другите дни да си хапваш, защото днес имаш само шоколад и 2 яйца?? Хапвай си хубавичко, защото може да не чустваш глад, но другите който гледат дневника ти със сигурност ще умрат от глад като видят колко си яла днес.. :D

П.П Това ти ли си на снимката? :)

10.03.13
22:42

Аз пък не мога да си представя 54 кг и 84 см талия нещо бъркаш някаде?

10.03.13
23:27

tomboxer… Може да се каже, че  изглеждам така, но коремът ми... далеч не е такъв, но това е мечтата ми и съм сигурна, че ще я реализирам. Ако можете да помогнете с това на какви упражнения да наблегна за да си оправя пресата ще съм ви мноого благодарна :)
Pavel.. знам, че звучи нереално, не можеш да си го представиш и т.н., но  беше така. Истината е, че имам склонност към преяждане и то с неправилни храни, но от друга страна като си кажа няма да ям не ям, имало е моменти, в които с дни не съм яла нищо и колкото повече време не ядях, толкова по-малко ми се ядеше.. луда работа. Та сега съм в някакъв такъв период, в който съм казала, че няма да ям и ето на.. талията е долу с 6 см. Аз лично мисля, че проблемът ми с нея идва от преяждането и след това от гладуването.. не знам, може би стресирам стомаха, вие ще кажете, защото до колкото виждам вие сте по-запознати с тренирането, храненето и начина на “правилния живот” за постигането на перфектната фигура :)
Благодаря ви много за това, че се интересувате и предлагате помощта си, оценявам го :)

11.03.13
14:40

Ако ти си като на снимката , не виждам къде е проблема.Ами обикновено от преяждането стомаха се разширява .И сякаш много малко ядеш за дву-часова тренировка , не се вталяваи чак толкова , всичко с времето си , защото после като ти се отвори възможност или за малко да отпуснеш и да хапваш повече започва да се връщаш назад , затова си яж умерено и с тези тренировки ще постигнеш целите си.А всеки ден ли ги правиш ?

11.03.13
18:38

Тренировката вече всеки ден иначе хранителният режим го спазвам вече 4 седмица. Имам един проблем, за когото ще ви споделя, надявам се някой да може да ми помогне. Значи, когато си поема дълбоко въздух, задържа го и глътна корема изглеждам перфектно, така както е момичето на снимката, която съм постнала по - долу ( разбира се аз съм малко по - широчка от нея, както в талията, така и в долната част на корема), но мисълта ми е, че съм плоска като нея, но в мига, в който се отпусна всичко става леш... моля ви, кажете какво да правя, за да се справя с този проблем и дори и в отпуснато състояние да съм плоска, с малка талия и долна част на корема ;((

11.03.13
18:43

Колко бързо едно момиче може да стане известно ... малко голота и едно що годе ,,хубаво’’ скини тяло .. Забрави я тази на снимката и гледай себе си . За плосък корем прави вакумки

http://www.bb-team.org/exercise/3577_vakuumki-za-pribirane-na-korema

11.03.13
18:49

Събуждането ми днес беше ужасно. Не че нещо, просто мразя да ставам рано, но някак си успях в 8:30 да се измъкна от леглото и да отделя 1 час и 30 мин. за тренировка. Този път кардиото беше бягане по стълби 30 мин. и останалия 1 час упражнения този път само за корем. Закуската беше 2 часа след тренировката някъде около 10,10 и нещо - 1 грейпфрут. Обяд малко шоколад и за вечеря мисля да ям прясно мляко с Белвита.
Мисля да направя още една тренировка от 30 мин. да речем. И без това се чувствам добре, заредена с енергия поне да я изразходя, защото снощи след тоя шоколад до 3 часа стоях будна и не можех да заспя, а сутринта едва станах. :)

Мнението беше редактирано от dreams-come-true на 11.03.13 18:49.

11.03.13
18:56

казано от Стоян на 11.03.13, 18:43:

Колко бързо едно момиче може да стане известно ... малко голота и едно що годе ,,хубаво’’ скини тяло .. Забрави я тази на снимката и гледай себе си . За плосък корем прави вакумки

http://www.bb-team.org/exercise/3577_vakuumki-za-pribirane-na-korema

Много ти благодаря за съвета. Вече си промених решението, тренировката няма да бъде с  коремни преси, а с вакуумки :)
Всъщност и преди съм чела неща за вакуумките, но никога не съм ги приемала на сериозно, но вече няма да ги пренебрегвам. Още веднъж, благодаря.

11.03.13
20:51

И според мен намали времето на тренировката от час и половина на един максимум.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1